24 Nisan 2024|Çarşamba,13:36:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 24.04.2024
DOLAR
32,5231 0,07
EURO
34,8051 0,17
ALTIN
2.423,19 0,29
BİTCOİN
$66.377 0,28
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Ekim 2017 - 12:34
27 Ekim 2017 - 12:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ENKA'yı gezdiler

ENKA Santralleri’ne ziyarette bulunan Başkan Toçoğlu, “Ülkemizin istihdamı ve enerjisine katkılar sunan ENKA ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. ENKA Santralleri İşletme ve Bakım Direktörü Tahsin Kösem ise yurtdışında bulunan projelerinde Türkiye’de üretilen ürünlerin kullanıldığını söyledi.

ENKA'yı gezdiler
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ENKA Adapazarı Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’ne ziyarette bulundu. Başkan Toçoğlu’na SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, ENKA Santralleri İşletme ve Bakım Direktörü Tahsin Kösem ile ENKA Elektrik Santralleri Genel Müdürü Fatih Güven eşlik etti. Başkan Toçoğlu, tesislerde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. ENKA Elektrik Santralleri Genel Müdürü Fatih Güven, ENKA’nın çalışmaları ve projeleriyle ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

25 bin istihdam

ENKA Santralleri İşletme ve Bakım Direktörü Tahsin Kösem, “ENKA olarak 45 ülkede 500’den fazla projeyle yer alıyoruz. Mühendislik ve müteahhitliğe çok önem veriyoruz. Yurtdışında bulunan projelerimizde ülkemizde üretilen ürünleri kullanıyoruz” derken; ENKA Elektrik Santralleri Genel Müdürü Fatih Güven, “25 bin çalışanıyla 60 yıllık tecrübesiyle Türkiye için üretiyoruz. ENKA; mühendislik, müteahhitlik, enerji, ticaret gibi alanlarda faaliyet gösteren büyük bir şirket. ENKA, Türkiye başta olmak üzere Amerika, Japonya, Rusya, Balkanlar, Avrupa, Ortadoğu, Kazakistan, Gürcistan, Avusturalya ve daha birçok farklı noktada önemli projeleri hayata geçiriyor” dedi.

İstihdam ve sanayi katkısı

İncelemelerin ardından değerlendirmelerini paylaşan Başkan Toçoğlu, “60 yıllık bir geçmişi olan ENKA İnşaat ve Sanayi şirketinin şehrimizde bulunan Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’ni ziyaret ettik. ENKA’nın sürdürdüğü faaliyetler ve yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler aldık. 45 ülkede 500 farklı projesi yer alan ENKA’nın çalışmalarında ülkemiz ürünlerinin kullanıldığını öğrendik. Bu yönüyle ülkemizin istihdamı ve sanayisine önemli bir katkı sunduğunu ifade etmemiz gerekir. Bu vesileyle ENKA ailesine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç