Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,00:10:43
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3459 0,09
EURO
34,9277 0,39
ALTIN
2.318,65 1,81
BİTCOİN
$70.748 2,46
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
30 Ekim 2017 - 07:48
30 Ekim 2017 - 07:483 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SEDAŞ örnek olmaya devam ediyor

SEDAŞ sürdürülebilirliği desteklemek için öncelikle çalışanlarıyla başlattığı çevre duyarlılığı ve engellilere destek olacak kampanya çalışmasında başarılı bir sürece imza atıyor.

SEDAŞ örnek olmaya devam ediyor
MARMARA GÖZ


Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile işbirliği yaparak “Kapak Olsun” sloganıyla SEDAŞ Gönüllüleri tarafından başlatılan plastik kapak toplama kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. SEDAŞ’ın engelli bireyler için engelleri aşmak, çevre bilinci ve duyarlılığı yaratarak plastik kapakların geri dönüşümü ile topluma ve çevreye fayda sağlamak amaçlı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesine toplumun tüm kesimlerinden destek yağıyor. “SEDAŞ Gönüllüleri”nin çabaları ve katkıları ile başlatılan kampanya, SEDAŞ paydaşlarının da desteği ile giderek büyüyor.

SEDAŞ’ın projesi medya ve basın organlarında da yer aldıktan sonra SEDAŞ’a telefonlarla,  tebrik ve teşekkür mesajları ileten, topladıkları kapakları gönderen ve bizzat kapakları getirip teslim ederek, proje kampanyasına destek verenler de oluyor. Bunlardan biri de Sakarya 1.Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında görev yapan teknik personel Ali Tongur. Tugay komutanlığında ve evlerinde biriktirdikleri kapakları nereye teslim edecekleri konusunda belirsizlik yaşayan ve SEDAŞ’ın sosyal sorumluluk kampanyasından bilgi sahibi olan Ali Tongur, SEDAŞ’ı arayarak SEDAŞ Gönüllülerine topladıkları kapakları “hep destek tam destek” diyerek teslim etti.

Sakarya İlinde geçimini simit satarak sağlayan evli ve 3 çocuk babası Muhammet Aydın‘da SEDAŞ’ın sosyal sorumluluk projesini hayata geçirenlere teşekkür ederek, ailece topladıkları kapakları teslim etti. Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüme sıkıntısı çeken, koltuk değneği ile yürüyen engelli  Muhammet Aydın, “Engellilere karşı duyarlı davranarak toplumsal birlikteliğe dikkat çeken SEDAŞ Gönüllülerinin bu davranışını taktir ediyorum ve iyiliği büyüten bu türde çalışmalara herkesin destek olmasını istiyorum.” dedi.

SEDAŞ’ın sosyal sorumluluk projesi olan plastik kapak toplama kampanyasına Darıca Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu yönetimi ve öğrencileri de “Bir Kapak’ta Bizden Olsun” sloganıyla katıldı. SEDAŞ Gebze İdari İşler Bölge Sorumlusu Şükrü Ar’a topladıkları kapakları teslim eden okul yönetimi ve öğrenciler, “Topladığımız bu kapakların güvenilir bir kurum tarafından alınması ve amacına ulaşmasını istedik. Hep birlikte bir engelli vatandaşımıza SEDAŞ’ın bu projesi sayesinde destek olmayı hedefledik. SEDAŞ yöneticileri ve gönüllülerini, örnek alınacak böyle bir projeyi başlatmaları nedeniyle tebrik ediyoruz” dediler.  

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç