Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:39:01
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3224 0,22
EURO
35,1039 0,05
ALTIN
2.303,20 1,13
BİTCOİN
$70.981 2,42
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
30 Ekim 2017 - 07:52
30 Ekim 2017 - 07:524 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başkanlara 'Hazır olun' talimatı

Saadet Partisi (SP) Sakarya İl Teşkilatı Ekim ayı İl Divanı, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Salonu’nda yapıldı.

Başkanlara 'Hazır olun' talimatı
MARMARA GÖZ


İlçe teşkilat raporlarının alındığı toplantıda birim başkanları da bir aylık çalışmalarını içeren sunumlarını yaptı. Programa, İlçe başkanları, İl ve merkez ilçe yönetim kurulları ile Gençlik Teşkilatı, İl Kadın Kolları, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve partililer katıldı. Partisinin İl Divan toplantısında konuşan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, ülke ve Sakarya gündemi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Uyum yasalarıyla alakalı yaptığı değerlendirme de konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Eyüp Yıldırım, gerek yüzde 10 seçim barajının adaletsizliği, gerekse partilere verilen seçim yardımları ile alakalı uyum yasalarının gündemde tutulması için illerde gerek STK, gerek siyasi parti, gerekse oda ziyaretlerinin olacağını belirterek "İktidar partisinin suyuna ve huyuna gitmediğimiz her hususta bize yönelik mahalle baskıları artacaktır. En bariz örneğini yaşadığımız referandum sürecinde gördük. Neden hayır oyu verdiğimizi anlamaya çalışmayarak, "Bunlarda CHP gibi hayır diyorlar, CHP'nin yanında yer alıyorlar" diye mahalle baskısı oluşturmuşlardı. Ama şu bir gerçekti ki, bizlerin hayır demesiyle, CHP'nin hayır demesi arasındaki farkı insanlarımıza anlatmaya çalıştık. Biz bu milletin menfaatlerinin yanında yer aldık. Teşkilatlarımızın bu dayatmalara karşı bilincimizin açık olması gerekiyor. " dedi.

Parti çalışmaları hakkında da bilgiler veren İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi'nin, baskın bir seçime hazır olduğunu hatırlatarak, 14 ilçe de kongreleri başlattıklarını ve yıl sonuna tamamlayacaklarını dile getirerek,  "Teşkilatlarımız planlı programlı çalışmalarını sürdürüyor.  Bu nokta da sesimizi teşkilatlarımız duyuracak. Genel Merkezimiz ulusal anlamda çalışmalara hız verdi. Nerede rüzgar diyenlere, buyurun yelkenlerimizi açalım ve daha fazla fedakarlık yaparak teşkilat çalışmalarına katılalım. İl, ilçe mahalle ve sandıklarda üyelerimize kadar aktif olacağız. Kongrelerimizi yaparak yeni bir çalışma dönemine gireceğiz. Ak Partinin ortaya koyduğu metal yorgunluğu algısının milletimiz tarafından kabul görmemiştir. Kadrolar değişince partinin politikası değişmez. Bu milleti tekrar kandırmalarına izin vermeyeceğiz. Teşkilatlarımızla sahada daha fazla çalışarak yorgunluğumuzu atacağız ve kongrelerde insanlarımızı bu mücadelemize davet edeceğiz. Önümüzdeki seçime göre değil, hakkın hakim kılınması mücadelesinde olan insanlar olarak çalıştığımızı biliyoruz." dedi.  

Milli Görüş'ün bu ülke de 1969 yılından beri çeşitli partilerle siyaset arenasında var olduğunu ve bugünde Saadet Partisi olarak göreve devam ettiklerini hatırlatan SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Ak Parti'nin yıllardan beri faizci kapitalist sistemi ülke ekonomisinde uygularken, dış politikada ABD'yi stratejik ortak kabul ediyor, İsrail'le dostluklarını arttırdığı dönemler yaşandığını, iç politikada AB ilerleme raporlarını ev ödevi kabul ederek icraatlar yaptıklarını ifade etti. Yıldırım, bu düzenin mutlak surette değişmesi gerektiğini ve bu hedefte mücadele ettiklerini  söyleyerek, "Eğer bu düzen değişecekse, Belediye Başkanlarının değişmesi değil, zihniyetin değişmesiyle olacağını bizler çok iyi biliyoruz. Şimdi ortaya alternatifmiş gibi çıkmaya çalışanlarda faizci ekonomik sistemi savunurlarsa, AB, ABD ve İsrail'i peşinde koşacaklarsa Türkiye'nin meselelerine çözüm bulamayacaklardır." dedi.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç