18 Nisan 2024|Perşembe,15:37:10
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4941 0,14
EURO
34,7745 0,15
ALTIN
2.489,96 1,12
BİTCOİN
$61.800 1,08
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Kasım 2017 - 06:58
02 Kasım 2017 - 06:582 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kongreler durduruldu

AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatının 34. İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, ilçe kongrelerinin merkezden gelen bir talimatla durdurulduğunu Kasım ayı içinde tekrar başlayacağını tahmin ettiklerini aktardı.

Kongreler durduruldu
Yön Bul Akademi


Toplantıya AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, il başkan yardımcıları, Söğütlü İlçe Teşkilat Başkanı Adem Fidan, meclis üyeleri, ilçe yönetimi ve partililer katıldı. AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “İlçe kongrelerimize başlamışken genel merkezimizden gelen bir talimatla birlikte ikinci bir emre kadar kongrelerimiz durdurulmuştur ve Kasım ayı içerisinde tekrar başlayacağını tahmin ediyoruz. 7 ilçe kongremizi yaptık geriye kalan 9 ilçe kongremizi de yapmak için genel merkezimizden talimat bekliyoruz. Gençlik Kollarında da ilçe başkanlıklarımızın kongreleri devam ediyor” şeklinde belirtti.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, “Türkiye’ye AK Parti’den başka hizmet edecek halkın yanında her zaman sorunlarını çözme noktasında yanında bulunacak hiç bir siyasi partiyi de göremiyoruz. 15 yıldır başta Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımız partimize bağlı olan belediyelerimiz çalışıyor vatandaşlarımızda görüyor ve karşılığında her yapılan seçimlerde oy olarak veriyor”  diye ifade etti.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç,  “2019 Mart ayında yapılacak olan seçimler için ülkemizin geleceğini belirleyecek ülkemizin ilerlemesi büyümesi duracak yada  tekrar eski  hastanelerde kurumlarda ve kuruluşların kapısında  kuyruklarda  bekleyeceklerdir. Vatandaşlarımız bu kuyruklarda beklemeyi hak etmiyor.  AK Partiye güveniyor bizler il ilçe teşkilatlarımızda çok daha fazla görevler düşüyor. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalardan çok daha fazla gece gündüz demeden çalışmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz. Söğütlü İlçe teşkilatımızın 34. Danışma Toplantısı hayırlı olsun”  dedi.

Ak parti Söğütlü İlçe Teşkilatı Başkanı Adem Fidan, “Söğütlü İlçe Teşkilatı olarak yeni yönetime katılan arkadaşlarımızla birlikte her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı alanlarda sürdürüyoruz  sürdürmeye de devam edeceğiz”  diye belirtti. 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç