28 Nisan 2024|Pazar,01:12:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.397 0,94
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Mart 2024 - 15:41
28 Mart 2024 - 15:414 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Alemdar: Erenler için eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz

Başkan Adayı Alemdar, Erenler’de vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde vatandaşların görüş ve taleplerine kulak veren Alemdar, “Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. İnşallah sizlerin kıymetli destekleriyle ipi en önde göğüsleyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da sizlere hizmet ve eser üretmeye devam edeceğiz. Bizler her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret ettik” dedi.

Alemdar: Erenler için eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz
MARMARA GÖZ


Cumhur İttifakı sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, Erenler’de gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılandı. Programının ilk durağında Erenler Merkez mahallesi ve Dilmen mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, ardından Büyükesence Mahallesi’nde kahvehane ziyaretinde bulundu. Erenler Belediye Başkanı ve başkan adayı Rahmi Şengül’ün eşlik ettiği programlarda, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ve AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı hazır bulundu.

Başkanlardan Cumhur İttifakı’na güçlü destek vurgusu

Bir selamlama konuşması yapan AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, “Seçime 3 gün kaldı. 60 günü aşkın süredir sahalardayız. Sözümüz var, Erenler olarak Cumhur İttifakı’na en yüksek oyu vereceğiz. Bizler sizlere güveniyoruz. İnşallah 31 mart’ta en yüksek oyu alarak ilçemize yeni bir gurur daha yaşatacağız” dedi.

MHP Erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, “Teşkilatımız olarak Cumhur İttifakı paydaşlarımızla sahada kardeşlik içerisinde çalışıyoruz. Artık seçime çok az bir süre kaldı. Birbirinden kıymetli adaylarımız projelerini açıkladı. Bundan sonra takdir elbette sizlerindir. İnşallah seçimleri en yüksek oyla kazanarak Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vereceğiz” diye konuştu.

Yeni dönemde Erenler’in sorunlarını çözüme kavuşturacağız

Erenler Belediye Başkanı ve başkan adayı Rahmi Şengül, “Erenler’de son 9 aydır başkanlık görevi yapıyorum. Daha öncesinde başkan yardımcılığı yapmıştım. Sorunların çoğuna hakimiz. Merkez mahallelerimizde ciddi altyapı, kırsal mahallelerimizin bazılarında doğalgaz sorunu var. İnşallah önümüzdeki dönem bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Daha güzel hizmetleri mahallelerimize getireceğiz. Yaklaşık 25 projemiz var. Bu dönemde inşallah hepsini tamamlayıp ilçemizin çehresini değiştireceğiz. İnşallah Yusuf başkanımızın güçlü destekleriyle yeni dönemde bambaşka bir Erenler’i ortaya koyacağız” dedi.

Vatandaşlarımızın beklentilerini çok iyi biliyoruz

Konuşmasında hayata geçirilecek projelere vurgu yapan Alemdar, “35 yıllık siyasi hayatımda birçok görev yaptım. Şimdi nasip oldu büyükşehir belediyesi adayı oldum. Bir yola çıktık ve 69 gündür sahalardayım. Bütün ilçelerimizi gezdik. Vatandaşlarımızın bizlerden ne beklediğini, mahallelerimizin sorunları iyi biliyoruz. Öğrencilerimize ulaşımda kolaylık sağlayacağız. Üreticilerimizin yanında olacağız. Çiftçimize tohum mazot desteğinden başlayarak mahsulünü korumak için destekçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz

Alemdar konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Rahmi başkanımızla sürekli birlikteyiz. İlçemiz için çalışmalar konusunda fikir alışverişi yapıyoruz. Kendisinin çalışma azmine şahidiz. Seçimlere artık çok az bir süre kaldı. İnşallah sizlerin kıymetli destekleriyle ipi en önde göğüsleyeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de ve yarın da sizlere hizmet etmeye ve eser siyaseti üretmeye devam edeceğiz. Bizler her zaman vatandaşımızın yanında olmaya gayret ettik. Sadece belediyecilik alanında değil, sosyal alanda da her zaman vatandaşımızın yanında olduk. İnşallah bu gücü ve bu birlikteliği yeni dönemde de devam ettireceğiz” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç