19 Nisan 2024|Cuma,11:15:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5990 0,38
EURO
34,8129 0,23
ALTIN
2.502,30 0,72
BİTCOİN
$64.964 6,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Kasım 2017 - 07:00
07 Kasım 2017 - 07:002 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Endüstri Mesleğe teknik destek

Türkiye’ de ilk kalıpçılık meslek yüksekokulunun açılmasına öncülük eden Federal Elektrik, IMKB Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek, ihtiyaç duydukları eğitim materyallerini öğrenciler ile buluşturdu.

Endüstri Mesleğe teknik destek
Yön Bul Akademi


Sosyal sorumluluk anlamında eğitime her alanda destek veren Federal Elektrik  A.Ş. 1990’lı yıllarda Türkiye’de ilk defa Sakarya Meslek Yüksekokulunda kalıpçılık bölümünün açılmasına öncülük etti.  Bu tarihten itibaren kalıpçılık meslek yüksek okullarını ve çeşitli  meslek liselerini ziyaret ederek özellikle öğrencilerin  pratik yapma anlamında ihtiyaç duydukları eğitim materyallerini sağlama konusunda özveriyle hareket etti.

Bu doğrultuda Federal Elektrik yetkilileri tarafından IMKB Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kalıpçılık bölümüne ziyaret gerçekleştirildi. Okul gezisinin yanı sıra öğrencilerle bir araya gelinen heyet, kalıpçılık mesleğinin önemi ve incelikleri, imalat süreci,  sanayiye katkısı gibi birçok konu hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

Soru cevap şeklinde geçen sohbetin sonunda, okulun ihtiyaç duyduğu 1 adet Plastik Enjeksiyon kalıbı ile 1 adet prograsif kalıbı öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlaması amacıyla kullanıma sunuldu.

Federal Elektrik temsilcileri, eğitim kalitesini arttırmak için bu tür projelerde yer aldıklarını,  gençlerin zenginleştirilmiş bir atölye ortamında iş hayatına donanımlı ve tecrübe sahibi olarak atılmalarının hem kendilerine hem de topluma yarar sağlayacağını, bu nedenle de bu tarz sosyal projelerin altına imza atmaya devam edeceklerini dile getirdiler.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç