Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,12:44:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3239 0,23
EURO
35,0416 0,23
ALTIN
2.282,79 0,23
BİTCOİN
$70.624 1,05
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
13 Kasım 2017 - 10:25
13 Kasım 2017 - 10:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Mücadelemiz son ana kadar sürecek

Tahincioğlu BSL’nin 6. haftasında oynanan Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulunan Altuğ, “Çok iyi bir mücadele ortaya koyduk. Maçı kaybettik. Ancak bu lige taraftarıyla mücadelesiyle oyunuyla renk katan bir takım olduğumuzu da gösterdik. Her maç son ana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Mücadelemiz son ana kadar sürecek
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında oynanan Beşiktaş Sompo Japan mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Ligin iddialı ekiplerinden olan Beşiktaş’a karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Akgün Altuğ, mücadele dolayısıyla teknik ekibi ve sporcuları tebrik etti.

Beşiktaş’a iyi karşılık verdik

Akgün Altuğ, “Geçtiğimiz yılın finalisti, basketbol ligimizin iddialı ekiplerinden Beşiktaş’a karşı iyi bir oyun ortaya koyduk. Galibiyete çok yaklaşmıştık. Ufak detaylar sonucunda mağlup olduk. Kaybetmiş olduğumuz için tabii ki üzgünüz. Ancak oyuncularımızın parkede ortaya koydukları mücadele herkesi memnun etti. Şehrimizin adına yakışır bir oyunla Beşiktaş’a karşılık verdik. İlerleyen haftalarda daha da iyi olacağız. Yeter ki takımımıza olan bu destek ve ilgi devam etsin. Bu haftada kendi sahamızda Darüşşafaka’yı ağırlayacağız. Yine herkesi bekliyoruz” dedi.

Atmosfer etkileyiciydi

Taraftarlara da ayrı bir parantez açmak istediğini dile getiren Altuğ, “Kendi sahamızda oynadığımız maçlara basketbolseverlerin yoğun ilgisi oluyor. Beşiktaş maçı biletlerimiz de maç öncesinde tükenmişti. Yine salonda müthiş bir atmosfer vardı. Taraftarlarımız takımımıza büyük destek oldular. Sakaryalı basketbolseverlere teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızdan her zaman duyarlılık bekliyoruz. Televizyon başında da milyonlarca izleyici mücadeleyi takip etti. Bu bizim için çok önemli. Evet, Süper Lig’in yeni takımıyız. Ancak biz iyi bir takımız. Her maçımızda da son ana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç