Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,16:36:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3775 0,19
EURO
35,0410 0,07
ALTIN
2.326,07 0,24
BİTCOİN
$70.271 0,66
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Kasım 2017 - 08:28
17 Kasım 2017 - 08:282 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vali sanayi esnafıyla buluştu

Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Ekonomik Toplantılarına esnaf ve sanatkârlarla devam ederek esnaflığın önemini anlattı.

Vali sanayi esnafıyla buluştu
MARMARA GÖZ


Vali Balkanlıoğlu, Dörtyol Artvin Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya gelerek onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ve Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Dörtyol Sanayi Derneği Başkanı Ahmet Bayır’nda hazır bulunduğu toplantıya katılan İŞKUR Müdürü Tekin Kaya, SGK Müdürü Erhan Çavuş ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Özcan Keskin, toplantı sonrasında sanayi esnafına ziyarette bulundu.

Düzenlenen toplantıda esnaf ve sanatkârlara seslenen Vali Balkanlıoğlu, esnaf ve sanatkârlarımız İlimizin girişimcileri ve işverenleri olmanın yanında, çırakların, öğrencilerin ve meslek öğrenmek isteyen gençlerin bilgi, beceri ve iş alışkanlığı kazanmalarını sağlayan eğiticiler olduklarını ifade etti.

Esnafın ahlak abidesi örnek kişilik demek olduğu, mağdura ilk koşanın esnaf olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağını dolayısıyla esnafların sorunları hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştıklarını, ifade edilen sorunları kaydettiklerini, çözüm hususunda çalışacaklarını belirtti. Diğer taraftan, Sakarya’nın yeni yatırım ve kapasite artışlarıyla sanayisinin, üretiminin ve ekonomisinin sürekli büyüdüğüne dikkat çeken Balkanlıoğlu, esnaf ve sanatkârların ekonominin büyümesine daha fazla destek olacaklarına inandıklarını belirtti. Toplantı sonrası Vali Balkanlıoglu, ilimizin istihdamına, üretimine ve ekonomisine verdikleri destek dolayısıyla esnaf ve sanatkârları temsilen SESOB tarafından teşekkür belgesi verildi. 

 

Etiketler :

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç