Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,17:08:40
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3150 0,20
EURO
35,1305 0,03
ALTIN
2.294,49 0,74
BİTCOİN
$71.162 2,59
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Mart 2022 - 14:57
25 Mart 2022 - 14:572 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bisiklet Dostu Sakarya’yı en iyi resmedene ödül var

“Bisiklet Dostu Sakarya’yı” en iyi resmeden 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerinden dereceye giren 5 kişiye bisiklet ve kask hediye edilecek.

Bisiklet Dostu Sakarya’yı en iyi resmedene ödül var
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, gençlik faaliyetlerine ve gençleri düşünerek proje üretmeye devam ediyor. Sporun, sanatın ve bilimin her alanında birbirinden farklı organizasyonlar gerçekleştiren Büyükşehir, özellikle son dönemde tüm ulusal bayramlarda olduğu gibi yarışmalar organize ediyor. 

Yarışma başladı

Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Valiliği ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir resim yarışması başladı. Kent genelindeki tüm okulları kapsayacak şekilde organize edilen bu etkinlikte “Bisiklet Dostu Sakarya” sloganını en iyi şekilde anlatacak resmi çizen öğrenciler, ödül kazanacak.

5 öğrenciye bisiklet hediyesi

Özellikle son dönemde spor kenti olarak anılan Sakarya’nın bisiklet ile özdeşleşen yönünü kâğıda en iyi döken 5 öğrenciye bisiklet ve kask hediye edilecek. Yarışmaya sadece 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri katılabilecek. Konuyla ilgili şartnameler, müdürlükler tarafından okul yönetimlerine gönderildi. 

“Tüm öğrencilere başarılar”

Spor Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda ve tüm etkinliklerde amacımız bisikleti Sakarya’nın bir sembolü haline getirmektir. Bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak ve sağlıklı yarınlar için gerekli adımları atmak için yaptığımız projeleri bisiklet yatırımlarıyla destekliyor, bisikleti hayatımızın bir parçası haline getiriyoruz. Gençlerimizin ufkunu ve hayal gücünü görme fırsatı bulacağımız yarışmada her birine başarılar dileriz”

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç