09 Temmuz 2025|Çarşamba,10:44:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
25 Şubat 2021 - 12:10
25 Şubat 2021 - 12:104 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Mart sonuna kadar mavi seviyeye inebiliriz

SATSO Meclisi'nde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, “Sakarya’nın iddialı bir kent olduğunu bu konuda ispat edebilir ve Mart sonu itibariyle mavi seviyeye geçme hedefi koyabiliriz. Biz üyelerimizle birlikte bu hedefe ulaşmak için bireysel ve kurumsal gayreti göstereceğiz” dedi.

Mart sonuna kadar mavi seviyeye inebiliriz
Toprak Turizm Yeni


sakarya sakaryahaber.com/etiket/ticaret">ticaret ve sakaryahaber.com/etiket/sanayi">sanayi Odası Şubat sakaryahaber.com/etiket/ayi">ayı olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Talip Kuriş Başkanlığında, hibrit olarak, meclis üyelerinin fiziki ve online katılımı ile gerçekleştirildi. Olağan Meclis Toplantısına satso Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksel Avşar, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Doğan Çatalbaş, Yönetim Kurulu Üyelerinden Bünyamin Müftüoğlu, Erhan Fidan ve Semih Çokay satso Ali Coşkun Konferans salonundan iştirak ettiler.

Yönetim Kurulu’nun aylık faaliyetleri ve oda çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere söz alan satso Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ dünya, ülke ve şehir gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Uzun bir aradan sonra gerek kurumsal tedbirlerimiz, gerekse meclisimizin hassasiyeti ile maske mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde hibrit olarak bir araya geldik. Toplantıda da söylediğimiz gibi; sakarya’nın iddialı bir kent olduğunu bu konuda ispat edebilir ve Mart sonu itibariyle mavi seviyeye geçme hedefi koyabiliriz. Biz üyelerimizle birlikte bu hedefe ulaşmak için bireysel ve kurumsal gayreti göstereceğiz.

CANLI DESTEK HATTI KURULDU

Umarım hedeflediğimiz seviyeye geliriz normalleşmeyi gerçekten hepimiz çok özledik. Bunun için çabamız devam etsin. satso olarak 2021 yılını “Üyelerimizle İletişim Yılı” olarak belirlememiz amacıyla bu doğrultuda çağrı merkezi hizmetimiz devam ederken web sitemiz üzerinden üyelerimizin anlık sorularına yönelik canlı destek hattını da işleme soktuk.

AİLE ŞİRKETLERİNDE KURUMSALLAŞMA

Üyelerimiz için önemli bir yeni çalışmaya daha başladık: Oda olarak üyelerimize yönelik düzenli yaptığımız araştırmada üyelerimizin aile şirketlerini kurumsallaştırma yolunda eğitim veya danışmanlık talepleri ön plana çıkmıştır. Bu doğrultuda aile işletmesi olan üyelerimizin kurumsal dönüşümünü sağlamak amacıyla hazırlanan “Aile İşletmelerinde Kurumsallaşmak” konulu projemiz Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından hibe destek almaya hak kazandı. Projeye katılım için duyuru ve ön başvuru formu web sitemizden yayınlanmaya başlamıştır.

GASTRO sakarya MUTFAĞI

sakarya’nın tarihsel mutfağına ait yerelden toplanmış 150 yöresel yemek tarifini içeren topraktan sofraya Gastrosakarya yemek kitabı çalışmalarımızda baskı aşamasına geldik. Bu birikimden yola çıkarak kuracağımız bir restoran- mutfak akademisi ile sakaryalı kadın mutfak ustaları yetiştirmeyi ve ilimizdeki otel ve restoranlarda istihdamını sağlamayı amaçlıyoruz. Kurmayı planladığımız merkezde, sakarya'daki kadın kooperatiflerimizin ürettiği yöresel ürünlerin tanıtılıp pazarlandığı bir bölüm, yöresel yemeklerimizin servis edildiği bir restoran ve bu yemekleri büyük bir ustalıkla yapan kadın aşçıların yetiştirildiği bir mutfak akademisi olacaktır.

E-TİCARET SİTESİ KURULUYOR

Ticaret il müdürlüğümüz ile ortaklaşa tasarladığımız, ilimizde kadın kooperatifçiliğinin desteklenmesi ve geliştirilmesi için kooperatiflerimizi tanıtacak, her birinin ayrı bölümünün olacağı, yöresel ürünlerinin tanıtılıp satılabileceği altyapıya sahip bir e-ticaret sitesi kurma çalışmalarına başladık. Yöresel ürün sektörünün en öncü ve kapsamlı e-ticaret sitesi olmasını amaçlıyoruz. Odamız himayesinde oluşturulan satso Motorlu Araçlar Teknolojisi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne bir kütüphane kurma kararı verdik. Kütüphane için meclis üyelerimiz ve tüm satso camiasından kitap bağışını bekliyoruz.

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç