30 Nisan 2024|Salı,14:19:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.04.2024
DOLAR
32,3822 0,12
EURO
34,7501 0,15
ALTIN
2.410,07 1,03
BİTCOİN
$61.592 1,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
30 Temmuz 2023 - 16:13
30 Temmuz 2023 - 16:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir 40 noktada bisiklet istasyonları kuruyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen "40 Nokta 40 Rota" projesiyle şehrin bisiklet yollarında özel bir dönüşüm gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir 40 noktada bisiklet istasyonları kuruyor
Toprak Turizm


 Bisikletseverlere özel olarak tasarlanan ve çeşitli noktalara montajı başlanan bisiklet bankı, bisiklet parkları ve tam donanımlı bisiklet tamir istasyonları bisiklet tutkunlarının hizmetine sunuluyor.

Geniş bisiklet yolu ağı, Sakbis’i, Turuncu Bisikleti, elektrikli bisikleti, Avrupa’nın en modern bisiklet tesisi olan ayçiçeği bisiklet vadisi ve vadide düzenlediği uluslararası organizasyonlarla Bisiklet Dostu Şehir ünvanlı Sakarya’da, büyükşehir belediyesi bisiklete dair yatırım ve projelere devam ediyor. Bu kapsamda büyükşehir belediyesi tarafından bisikletseverlere yönelik ‘40 Nokta 40 Rota’ projesi hayata geçiriliyor.

40 Nokta 40 Rota

ayçiçeği bisiklet vadisi’nden başlayıp Kocaeli sınırına kadar uzanacak, Sapanca Gölü’nü çevreleyecek bisiklet yolu ağı boyunca belirlenen 40 noktada büyükşehir belediyesi tarafından bisiklet bankları, parkları ve tamir istasyonları kuruluyor. Şık tasarımlarıyla güvenli ve düzenli bisiklet park alanlarının, konforlu bir mola imkanı sunan bisiklet banklarının ve olası arızalarla karşı tam donanıma sahip bisiklet tamir istasyonlarının belirlenen 40 noktada kurulumuna başlandı.

Bisiklet mola istasyonları

Proje kapsamında yer alan tam donanımlı bisiklet tamir istasyonları, olası arızalarla baş etmeyi kolaylaştırıyor. İçinde bulunan pompa sayesinde bisiklet lastiklerinin havasını kontrol etmek, ani arızalara hızlı çözüm bulmak daha pratik bir hale getirildi. Tamir istasyonlarında hava pompasının yanı sıra bisiklet arızalarına çözüm bulabilecek bakım ve onarım kitleri mevcut. İlerleyen günlerde istasyonlara ek olarak yıkama üniteleri de eklenecek. Bisikletlerini temizlemek isteyenler için tasarlanan yıkama üniteleri, bisiklet severleri bekliyor olacak. Bu projeyle bisiklet sürücüleri molanın ardından yeni bir yolculuğa her anlamda hazır ve temiz olacak.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç