SBB 18 mart 2024
19 Mart 2024|Salı,06:53:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3371 0,18
EURO
35,1949 0,03
ALTIN
2.246,88 0,15
BİTCOİN
$65.786 3,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
11 Temmuz 2022 - 18:56
11 Temmuz 2022 - 18:563 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
1 yorum

Sakarya'da Fenerbahçe sevgisi ve Acun Ilıcalı

Sakarya Haber köşe yazarı Mustafa Anzele Kocacenk, Sakarya'da Fenerbahçe sevgisi ve Acun Ilıcalı konusunu kaleme aldı.

Sakarya'da Fenerbahçe sevgisi ve Acun Ilıcalı
MARMARA GÖZ


Sakarya Atatürk Stadyumu'nda bu sezon İngiltere 2. Lig'de (Championship) mücadele edecek olan Acun'un takımı Hull City ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Mücadeleyi izlemeye tabiki acun ilıcalı ve Ali Koç'ta geldi.

Maç sonrası Ali Koç açıklama yapmadan stadyumdan ayrılırken, acun ilıcalı ise vefat eden arkadaşları için çok üzgün olduğunu bir kez daha ifade etti ve Sakarya'dan öyle ayrıldı.

Hull City-Fenerbahçe mücadelesinin Sakarya'da oynanmasının sebebi ise Acun'un yanında çalışan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden çalışma arkadaşları Ferat Korkmaz ve Alpay Kazan'dı. Bir kez daha Allah'tan rahmet dileyim.

Ferat Korkmaz 22 yaşındaydı ve Acun'un ekibinde güvenlik görevlisiydi. Alpay Kazan ise 53 yaşındaydı ve Acun'la yıllardır devam eden dostlukları vardı. İki Sakaryalı isim maalesef vefat etti.

Bu iki ismin anısına Acun, bu mücadelenin Sakarya'da oynanmasını organize etti ve Survivor programında tüm TÜrkiye'ye duyurdu.

Sakarya'da yaşayan Fenerbahçeliler, futbolseverler ve Acun severler stadyumda yerini aldı. 

Maç günü kale arkası ve bazı ucuz diyebileceğimiz bölümlerin biletleri erkenden tükendi ve bayram olmasına rağmen neredeyse kapalı gişe bir mücadele oynandı.

En ucuz biletler kale arkaları 75 TL, numaralı ve maraton tribünleri 150 TL' di. 300 TL ve üzeri satışta olan biletlerde mevcuttu.

Maçın ilk düdüğüne kısa bir süre kala yağmur yağmaya başlarken, Acun ve Ali Koç'ta tribündeki yerini aldı.

Bu yoğun ilgi sonrası Sakarya'da çok sayıda fanatik Fenerbahçeli olduğunu görmüş olduk.

Atmosfer süperdi. Özellikle Fenerbahçeli kaleci Altay'a yoğun ilgi vardı. Ve tabiki maç boyunca tüm gözler Acun'da ve Ali Koç'taydı.

Protokol tribünü çevresinde oturan futbolseverler gözlerini Acun'dan alamadılar. 

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu takım ile tuttuğu takımın maçını istediği şehirde ve kendi kanalında yayınlanayarak çok büyük bir Medya devi olduğunu bir kez daha gösterdi.

Maç sonu acun ilıcalı'ya sevgi seli vardı. VIP girişi önünde konuşma yaparken kısa süreli izdiham yaşandı.

Mücadele başlamadan önce de vefat eden Ferat Korkmaz ve Alpay Kazan anısına hazırlanan videolar stadyumdaki tüm taraftarlara izletildi.

Mücadelenin kaç kaç bittiği, hangi oyuncuların ön plana çıktığı ve takımların form durumu biz Sakaryalılar için hiçbir şey ifade etmiyor. 

Bizim için önemli olan bu mücadelenin Sakarya'da oynanması ve bizim de keyfini sürmemiz. 

Umarız bu tarz organizasyonlar sık sık Sakarya'da yapılır da biz de Uluslararası düzeydeki bu takımları şehrimizde görme şansı yakalarız...

YORUMLAR (1)
Nazif kaçanlar
Nazif kaçanlar

Maçi sakarya formasiyla staddan takip ettim .1 temizlik.2 internet. 3 .saha zemini takip edilmesi gereken sorunlar Mustafa Kardesim, Ama kesinlikle bu organizasyonlara bu sehrin ihtiyaci var sana katiliyorum .. Artik herkes sakaryasporun Adinin cok buyuk oldugunu Anlasin sizler sehrin icinde bizlerde Dişardan takip ediyoruz . Büyük Düsunsun Artik yönetici grubu bir çok Ana yolun üzerindeki bu güzel şehrin Ana noktasidir SAKARYA SPOR..

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç