25 Nisan 2024|Perşembe,20:36:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4781 0,19
EURO
34,9836 0,45
ALTIN
2.433,78 0,44
BİTCOİN
$64.483 0,91
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Nisan 2022 - 18:07
07 Nisan 2022 - 18:073 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

2 bin esnaflı bir odanın ve esnafının her zaman yanındayız

Çarşamba günü Karasu’ya gelen ve bir dizi ziyarette bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yüce, “Karasu için önem verdiğimiz 2 bin esnaflı bir odanın ve esnafının yanındayız” mesajı verdi.

2 bin esnaflı bir odanın ve esnafının her zaman yanındayız
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Çarşamba günü geldiği Karasu’da bir dizi ziyarette bulundu. Karasu esnaf ve sanatkarlar odası’nı da ziyaret eden Yüce, Başkan cihan emre ve yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ziyarette Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit de hazır bulundu.

MİSAFİR ETMEKTEN MUTLUYUZ

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Esnaf Odası Başkanı cihan emre, “Üç yıl boyunca farklılık gösteren güzellikleri ortaya koyan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi, Karasu esnafının odasında misafir etmenin mutluluğunu yaşıyor. Kendisini Karasu’da ve esnafımızın yanında görmek de ayrı bir mutluluk” şeklinde konuştu.
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da sözlerine Karasu esnaf ve sanatkarlar odası Başkanı cihan emre’ye hayırlı olsun dileğinde bulunarak başladı. Sarı, “Büyükşehir Belediyemizle birlikte ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

“Karasu için önem verdiğimiz 2 bin esnaflı bir odanın yeni seçilen başkanını ve heyetini tebrik için Karasu’ya geldik” diyen Ekrem Yüce, “Kendilerinin hayırlı hizmetler yapacağına inanıyoruz. Karasu için bize düşen ne varsa her zaman yanlarındayız” dedi. Yüce, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:
“Karasu Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi diye bir ayrımımız yok. Kardeşlik, dostluk hukuku ve birliktelik var. Deneyim ve bilgi paylaşımı var. Devamında da hizmet var. Hizmeti, kendimize bir görev ve ibadet görüyoruz.

HİZMET SÜRECEK

Karasu, bizim incimizdir. İlk ziyaretimizi de Karasu’ya düzenledik. Bilgi paylaşımımız ve birlikteliğimiz sürecek. Zaten görünen köy de kılavuz istemez, Karasu’da yapılanlar ortada. Çevre mahallelerimizde grup yollarında eksik kalmadı. Diğer yol çalışmalarında da işbirliği içinde olduk. Olmaya da devam edeceğiz.

Karasu’nun en iyi hizmeti alması için özen gösteriyoruz. Karasu’nun hak ettiği hizmeti de almasına gayret ediyoruz. Özellikle yaz sezonunda ilimize ve ilçemize gelen turistlerin memnun ayrılması için büyük emek harcıyoruz. Göreceksiniz ki yakın zamanda Karasu, parmakla gösterilen bir ilçe haline gelecek. Karasu buna hazırdır”

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç