Raylı sistem projesinin ihalesi tamam
Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclisi’nde 60 madde karara bağlandı. Bu kapsamda Arifiye’ye yapılacak olan gençlik merkezi ve yüzme havuzunun yer tahsisi gerçekleşti. Meclis sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Alemdar, Sakarya’nın 12 kilometrelik Raylı Sistem hattı için proje ihalesinin tamamlandığını söyledi.
Batı Karadeniz için fırtına uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz'in batısı için fırtına uyarısında bulundu.
SAÜ'nün yeni doğalgaz sayacı patent aldı
Sakarya Üniversitesinin” Manyetik ve Mekanik Dişli Grubu Kullanılmayan Gaz Sayacı” isimli patent başvurusu kabul edildi.
3 aylık yaşam savaşını kaybetti
Pamukova'da 3 ay önce iş kazasında ağır yaralanan bir çocuk babası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Sakarya'da sıcaklıklar 30 dereceye yaklaşacak
Sakarya'da yeni haftada sıcaklıklar daha da yükselerek 30 dereceye yaklaşacak.
Büyükşehir meclisi 60 gündemle toplanıyor
Büyükşehir Meclisi 10 Mart Pazartesi günü toplanıyor. Oturumda 60 maddelik gündem karara bağlanacak.
Hendek-Kocaali yolu ulaşıma açıldı
Kocaali-Hendek karayolunun Çamdağı kesiminde heyelan nedeniyle kapanan yol açıldı.
Kaza anları kamerada
Karasu'da sinyal vermeden park yerinden çıkan otomobile motosiklet çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazada otomobil sürücüsü kadın, "Döndüğümü görmüyor musun? Çok da yavaş dönüyorum" diyerek motosikletliyi suçladı.
AK Parti'de Gençlik Sofrası Sahur Programı
AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, Ramazan ayının manevi atmosferini gençlerle yaşamak ve amacıyla Gençlik Sofrası Sahur Programı düzenledi.
Çamdağı'nda heyelan meydana geldi
Kocaali-Hendek karayolunun Çamdağı kesiminde heyelan meydana geldi.
Sakarya'da doğup büyüdü Diyarbakır'da muhtar oldu
Hendek'te doğup büyüyen Dilek Dere, eşinin işi nedeniyle yerleştiği Diyarbakır'da muhtarlık yapıyor.
4. kattan düşen hamile kadının kocasına tutuklama kararı
Adapazarı'nda bir binanın dördüncü katından düşen 3 aylık hamile Irak uyruklu kadının ölümüyle ilgili gözaltına alınan eşi tutuklandı. Kardeşi ve kardeşinin birlikte yaşadığı kadın adli kontrolle serbest bırakıldı.
Akyazı'da polis kuş uçurtmuyor
Akyazı'da trafik ekipleri denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ada Caddesi'nde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Oba Makarna'daki patlamaya ilişkin dava açıldı; İşte istenen cezalar
Hendek'te OBA Makarna'da 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 26 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili 1'i tutuklu 6 sanık hakkında dava açıldı.
Hendek OSB kavşağında kaza
D-100 karayolunda iki otomobilin karıştığı kaza meydana geldi. Araçlardan biri takla atarken 3 kişi yaralandı.