Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:26:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3241 0,23
EURO
35,1014 0,06
ALTIN
2.300,58 1,01
BİTCOİN
$71.334 2,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
07 Nisan 2022 - 15:30
07 Nisan 2022 - 15:303 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

3 yılda Karasu’nun çehresi değişti

Başkan Yüce, şehrin kuzey ilçesi Karasu’da AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı, Karasu Belediyesi ve Karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret etti. Yüce, birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, “3 yıl süresince Karasu’da önemli yatırımları hayata geçirdik. Altyapı ve üstyapı da gerekli yenilemeleri yaptık. Karasu şehrimizin göz bebeği, misafir odamızdır. Bölgenin yaşam standartlarını yükseltmek için iş birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

3 yılda Karasu’nun çehresi değişti
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bir dizi temaslarda bulunmak üzere şehrin kuzey ilçesi karasu’yu ziyaret etti. İlk olarak AK Parti karasu İlçe Başkanlığı ile karasu Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Yüce, kısa süre önce karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Cihan Emre ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Yüce, Ramazan ayının ilk ziyaretini karasu’ya gerçekleştirdiklerini de ifade ederek, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Birlik beraberlik vurgusu

karasu’da AK Parti İlçe Başkanlığı ile temaslarına başlayan Başkan Ekrem Yüce, burada İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve yönetimi ile buluştu. karasu’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Çok önemli bir süreç içerisindeyiz. Hep birlikte hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için gayret gösteriyoruz. İlçe belediyemizin yatırımlarını yakından takip ediyorum. İnşallah gerek teşkilatımızla gerekse ilçe belediyemizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

3 yılda karasu’nun çehresini değiştirdik

Yüce, daha sonra karasu Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada belediye başkanı İshak Sarı ve ekibiyle görüşen Başkan Yüce, güçlü iş birliği kültürünü sürdürerek, çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi. Yüce, “3 yıl süresince karasu’da önemli yatırımları hayata geçirdik. Altyapı ve üstyapı da gerekli yenilemeleri yaptık. karasu şehrimizin göz bebeği, misafir odamızdır. Bölgenin yaşam standartlarını yükseltmek, gelen misafirlerin bölgeden memnuniyetle ayrılmalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yüce’den esnaflara destek sözü

karasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Cihan Emre’yi ziyaret eden ve tebriklerini ileten Başkan Yüce, “Yaklaşık 2 bin üyesi olan odamızın kıymetli üyelerine başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi odamızı desteklemeye ve üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Yüce, esnaf odası ziyaretinin ardından bölge esnaflarına da hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Yüce daha sonra SASKİ karasu Şube Müdürlüğüne geçti. 60 çalışan, 7 kepçe, 4 vidanjör, 2 kamyon ile karasu ve Kocaali bölgesine hizmet sunduklarını paylaşarak, taleplere hızla yanıt verdiklerini ve çözümler ürettiklerini söyledi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç