Gölden utanç verici manzara
SASKİ ekipleri Sapanca Gölü kıyısı ve çevresindeki atıkları temizlerken, ortaya çıkan manzara oldukça şaşırttı.
Yağlık Ayçiçeği ve Ata Tohumu projelerinde imzalar atıldı
Yağlık Ayçiçeği ve Ata Tohumu projeleri için Tarım İl Müdürlüğü ve Sakarya Mısır Araştırma Enstitüsü ile protokol imzalandı. Yüce, “Üretim olmadan kalkınma olmaz. Protokol ile şehrimizde yağlık ayçiçeği tohumu üretecek olan tüm çiftçileri destekleyeceğiz. ata tohumu projemiz ile de tohumları toplayarak üretime kazandıracak ve çiftçilerimizle buluşturacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Vali Kaldırım ise Sakarya’nın ülkenin hedeflerine en önemli katkıyı sunacak şehirlerden biri olduğunu söyledi.
Akyazı hizmetin en güzelini hak ediyor
Akyazı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısında belediyenin devam eden çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.
Sakarya'da kayıp 16 çocuk bulundu
Sakarya'da kayıp olarak aranan 16 çocuk bulunarak ailelerine teslim edildi.
Rusya'yı protesto ettiler
Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin başlamasının ardından Sakarya’da yaşayan Ukrayna vatandaşları Rusya’ya tepki gösterdi. Ukrayna'daki aileleri ve arkadaşlarını düşünen vatandaşlar, 'Savaşı durdurun' çağrısında bulundu.
Yeni doğmuş yavru kediye polis şefkati
Pamukova ilçesinde polis ekipleri, annesi olmayan yeni doğmuş yavru kedileri biberonla besledi.
Sakarya Gaz Sahası açıklaması
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin Karadeniz'de bulunan Sakarya gaz sahasında Karasu-1 kuyusunda keşif amaçlı sondajına devam ettiğini belirterek, "Dördüncü sondaj gemimiz 1-2 ay içinde ülke sınırlarımız içinde olur.
Otomobilin çarptığı yaya öldü
Adapazarı ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı vatandaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Bu eğitimlerle vatandaşlarda ateş savaşçısı olacak
OGM’nin başlattığı yangın gönülleri projesinde eğitimler devam ediyor
Resmi Gazete’de yayımlandı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5 bin 455 Sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Buna göre, Sakarya’ya 133 personel alınacak.
Güzlek yolunda heyelan
Güzlek'te yağışa birlikte heyelan meydana geldi. Kapanan yol belediye ekiplerince açıldı.
Sakarya'nın en yaşlı insanı hayatını kaybetti
Erenler Kayalar Memduhiye Köyü'nde yaşamını sürdüren Lütfü Özdemir( Ajiyba) 110 yaşında vefat etti.
Kaza kurbanı Ekrem Akar toprağa verildi
Akyazı'da aracın çarpması sonucu yaşamını yitiren 79 yaşındaki Ekrem Akar, toprağa verildi.
İşte patronun son savunması
Hendek ilçesinde 7 işçinin hayatını kaybettiği, 128 kişinin de yaralandığı havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin davada 16 yıl 3 ay hapis cezası alan fabrika sahibi Yaşar Coşkun, son savunmasında; "Biz kimseyi öldürmedik, terörist değiliz" dedi.
Akaryakıtta hem indirim hem zam
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), motorin ve benzine indirim, LPG otogaza ise zam geldiğini duyurdu.