karapürçek'te İstiklal Marşı Okuma Yarışması
Karapürçek ilçesi Yüksel Mahallesi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması büyük heyecana sahne oldu. Yarışmada öğrenciler milli duygularla sahneye çıkarken, dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Yarışmanın birincisi ise Nehir Boya oldu. Küçük yaşına rağmen İstiklal Marşı’nı büyük bir özgüven, duygu ve heyecanla okuyan Nehir Boya, hem jüri üyelerinden hem de salonda bulunan izleyicilerden büyük alkış aldı. Marşı okurken sergilediği vurgu, heyecan ve milli ruh herkesi gururlandırdı.
Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin milli değerleri böyle güzel etkinliklerle yaşatmasının önemine dikkat çekerken, yarışmaya katılan tüm öğrencileri de tebrik etti.
Başarısıyla dikkat çeken Nehir Boya, hem ailesinin hem de okulunun gururu oldu. Küçük yaşta gösterdiği bu anlamlı başarı, dinleyen herkesin takdirini kazandı.
