- HAVA DURUMU:
-
Parçalı Bulutlu
Adapazarı Belediyesi Dünya Etnospor Kültür Festivali’ne katıldı
Adapazarı Belediyesi, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Dünya Etnospor Kültür Festivali’ne katılarak geleneksel sporların ve kültürel mirasın korunması, yaygınlaştırılması ve geleceğe taşınması adına katkı sunuyor.

Dünya Etnospor Birliği tarafından organize edilen ve 35 ülkeden katılımın sağlandığı festivalde, geleneksel sporlar, oyunlar, el sanatları, sahne gösterileri ve gastronomi gibi birçok başlıkta etkinlikler düzenleniyor. 4 gün sürecek festival, her yaştan ziyaretçiye kültürel zenginliklerle dolu bir deneyim sunuyor.
Adapazarı Belediyesi de festival boyunca kurduğu stantta ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunurken, gençlik projeleri ve şehrin kültürel-turizm değerlerini tanıtıyor.
Başkan Işıksu’dan Davet
Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, katılıma dair şu açıklamayı yaptı:
“7. Etnospor Kültür Festivali’nde Adapazarı Belediyesi olarak yer almanın gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı etkinlikte, geleneksel sporlarımızın ve kültürel mirasımızın yaşatılması adına atılan her adım, geleceğe uzanan köprüler kuruyor. Etnospor, sadece bir spor değil; kültürümüzün, tarihimizin ve ruhumuzun aynasıdır. Hep birlikte, köklerimize sahip çıkarak geleceğe yürüyoruz. İstanbul’da bulunan tüm hemşehrilerimizi ve festival ziyaretçilerini standımıza davet ediyor, bu güzel atmosferi birlikte yaşamaya bekliyoruz.”







