Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,22:54:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3194 0,21
EURO
35,0807 0,12
ALTIN
2.306,25 1,26
BİTCOİN
$70.823 3,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Ekim 2022 - 15:17
23 Ekim 2022 - 15:175 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı

AK Parti Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programları Sakarya’da tamamlandı.

AK Parti'de 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Programı
MARMARA GÖZ


ak parti teşkilat başkanlığınca düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamındaki ilk program; ak parti genel başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında, MKYK Üyeleri Serpil Yılmaz ve Davut Coşkun Şiviloğlu, Sakarya, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve Yalova'dan 17 milletvekilinin katılımıyla basın toplantısı oldu.

Genel Başkan Yardımcısı Yavuz, iktidarları döneminde Sakarya'da eğitim, sağlık, turizm, tarım ve sanayi alanlarında projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın aynı konsept ve kapsamda yoluna devam edeceğini vurgulayan Yavuz, bu ittifaktan çıkan iktidarın nükleer enerji, doğal gaz, sondaj çalışmaları; Suriye, Libya, Ukrayna, Karabağ politikaları ve terör örgütleriyle mücadele konusunda belirli noktaya geldiğini kaydetti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü yasa teklifine ilişkin, “Temel hak ve hürriyetler, özgürlükler, din ve vicdan hürriyeti; bunlar kanunla olmaz. Bunu sıradan kişiler bile bilir. Çözülecekse toplum bunu kabul eder. Bu hak zaten doğuştan var. Hiçbir şeye gerek yok. Ama bir yerde kayda geçecekse kayda geçecek yer anayasadır” dedi.

Basın açıklamasının ardından heyet, Sakarya’nın ilçelerinde vatandaşlarla görüşmeler yapmak üzere yola çıktı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un Başkanlığında MKYK Üyeleri Serpil Yılmaz, Davut Coşkun Şiviloğlu, Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, İl Başkanı Yunus Tever ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’den oluşan heyet STK, fabrika, vatandaşlara ziyaretler gerçekleştirerek teşkilat vefa buluşması toplantısı ile çalışmalarını tamamladı.

Adapazarı’nda Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Serdivan’da Bursa Milletvekili Refik Özen, Erenler’de Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Arifiye’de Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Sapanca’da İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Akyazı’da Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karapürçek’te Bursa Milletvekili Zafer Işık, Hendek’te Bursa Milletvekili Müfit Aydın, Söğütlü’de Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Ferizli’de Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Kaynarca’da Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Karasu’da Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Kocaali’de Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Pamukova’da Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Geyve’de Bursa Milletvekili Osman Mesten ve Taraklı’da Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

Şehir Buluşmaları programına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’da katılarak İl Başkanlığı ziyareti ve ardından “İlk Oyum AK Parti’ye İlk Oyum Erdoğan’a” temalı gençlik buluşmasına katıldı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında Sakarya genelinde yapılan program ve çalışmaları değerlendirerek, açıklamalarda bulundu.

Tever; “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında şehrimizde çok kıymetli misafirlerimizi, Milletvekillerimizi ağırlayarak tüm ilçemizde farklı farklı programlar icra ettik. Sahadan son derece verimli ve olumlu yansımalarını aldığımız programımızı böylelikle tamamlamış olduk. 2023 seçimlerine doğru giderken saha ziyaretlerimizi ve çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde daha da arıtarak yolumuza devam edeceğiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızdan, MKYK Üyelerimize kadar her bir katılımcımız programlarımıza önemli katkılar sağladı. Bizde bir seçim biter, ertesi gün hemen takvime en yakın seçime hazırlıklar başlar. Kalan sekiz aylık süre zarfında bu tarz programlarımızı artıracağız. Partimize en güçlü desteği Sakarya’mızdan verebilmek adına üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. 21 yıllık AK Parti hikâyemiz, Türkiye’yi bambaşka bir seviyeye getirdi. Ulaşımdan altyapıya, adaletten emniyete, sağlıktan çevre yatırımlarına kadar süregelen eser ve hizmet siyasetimize durmadan devam edeceğiz. 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisi daha kazandıracağız. Partimize ve liderimize en güçlü ve büyük desteği Sakarya’mızdan vereceğiz inşallah” ifadelerine değindi.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç