19 Nisan 2024|Cuma,06:40:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,6295 0,48
EURO
34,7600 0,08
ALTIN
2.503,72 0,77
BİTCOİN
$61.897 0,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Şubat 2022 - 16:44
21 Şubat 2022 - 16:442 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

AK Parti'de istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Sakarya Şubat Ayı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Genel Merkez’de gerçekleşti.

AK Parti'de istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı
Yön Bul Akademi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un başkanlığında gerçekleşen toplantıya, İl Başkanı yunus tever, Milletvekili recep uncuoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve Büyükşehir Belediye Başkanı ekrem yüce katıldı.

AK Parti Genel Merkez’inde gerçekleşen toplantıda; Sakarya genelinde devam eden yatırımlar ile projeler, şehrin sorunları, siyasi ve ekonomik gelişmeler ve çeşitli konularda etraflıca istişare ve değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıyı değerlendiren ak parti sakarya İl Başkanı yunus tever, birlik ve beraberlik içerisinde her ay düzenli olarak yaptıkları toplantıda siyasi gelişmeleri etraflıca ele aldıklarını ifade ederek; “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte aylık mutat bir şekilde gerçekleştirdiğimiz İstişare ve Değerlendirme toplantımızı bu ay Genel Başkan Yardımcımızın ev sahipliğinde parti genel merkezimizde gerçekleştirdik. Ekonomik ve siyasi gelişmeleri, şehrin sorunları ve devam eden projeleri ayrıntısıyla değerlendirme fırsatı bulduk. Bizler, Sakarya’mızın yatırımlarının takibi ve hayata geçmesi noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Milletin derdiyle dertlenen AK Parti kadroları olarak şehrimizin geleceği için gece gündüz demeden aynı kararlılık, heyecan ve inançla çalışmaya devam ediyoruz. İstişare toplantısında aldığımız kararları yerine getirerek hizmet yolculuğumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç