20 Nisan 2024|Cumartesi,10:14:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.054 1,15
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
09 Mayıs 2022 - 16:13
09 Mayıs 2022 - 16:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı Belediyesi'nden annelere ziyaret

Anneler Günü’nde ilçede birçok ziyaret gerçekleştiren Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Annelerimiz değeri ölçülemeyen ve yeri doldurulamayan en değerli varlıklarımızdır onları senede bir gün değil her gün sevgi ile kucaklamalıyız” dedi.

Akyazı Belediyesi'nden annelere ziyaret
Yön Bul Akademi


Akyazı Belediye Başkanı bilal soykan, eşi Dilek Soykan, AK Parti İlçe Başkanı mesut ekrem, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı nurten birincioğlu ile birlikte Anneler Günü’nde ilçede birçok ziyaret gerçekleştirdi. Yahyalı, Ömercikler, Kuzuluk Orta Mahalle, Reşadiye ve Durmuşlar mahallelerinde ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Soykan, annelere çiçek hediye etti. Başkan bilal soykan, Şehit Furkan Çelik’in annesi Ayşe Çelik ile merhum Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı’nın annesi Havva Yazıcı ve eşi Sabiha Yazıcı’yı da ziyaret etti.

Annelerin şefkat dolu yürekleri ile karşılıksız sevginin yegane kaynağı olduğunu ifade eden Başkan bilal soykan, “Peygamber Efendimiz ‘Cennet, annelerin ayakları altındadır’ diyerek cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, dinimizin kadına ve anneye verdiği önemi vurgulamıştır. Annelerimiz değeri ölçülemeyen ve yeri doldurulamayan en değerli varlıklarımızdır onları senede bir gün değil her gün sevgi ile kucaklamalı ve gönüllerini hoş tutmalıyız. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç