20 Nisan 2024|Cumartesi,01:57:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.168 1,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Kasım 2021 - 11:33
22 Kasım 2021 - 11:332 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı güzelleşiyor

Akyazı'da Kaymakamlık yolu ve Necati Temel Caddelerinde asfalt serim ve yol çizgi çalışmaları tamamlandı.

Akyazı güzelleşiyor
Yön Bul Akademi


“Her şey daha güzel bir akyazı için” sloganıyla İlçe genelinde başlatılan alt yapı ve üst yapı çalışmalarının Çarşı Merkez etabında Ömercikler Mahallesinde bulunan kaymakamlık yolu ve Necati Temel Caddelerinde asfalt serim ve yol çizgi çalışmaları tamamlanarak ilçe halkının hizmetine sunuldu.

akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan; "Halkımıza daha kaliteli bir yaşam alanı sunma hedefimizin yanında, hayata geçirdiğimiz kent içi yolların ülke - bölge ulaşım ana planı içerisinde İlçe gelişimine önemli katkılar sunacağını öngörüyoruz. Bilindiği üzere Kuzey Marmara otoyolu doğu giriş çıkışı kavşak noktasında bulunan ilçemiz Türkiye ana ulaşım ağı içerisinde önemli stratejik noktada bulunuyor. Tarihte ipek yolu üzerinde bulunan ilçemiz bugün yine önemini arttırarak devam ettirmekte. Bu bahisle ulaşım ana planı içerisinde kent içi yollarımızı yenileme çalışmalarına oldukça önem atfediyor ve bu çalışmaları tüm mahallelerimizde uygulamayı hedefliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Halkımızın güler yüzü ve hayır duası en büyük motivasyon kaynağımızdır

'Halkımızın güler yüzü ve hayır duasını almak en büyük motivasyon kaynağımızdır' diyen Soykan, sözlerini şöyle sürdürdü; "

Bizler halkımızda bu mutluluğu sağlamak için tüm birimlerimizle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin hafta içi ve hafta sonu demeden büyük bir gayretle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Halkımız başta olmak üzere tebrik teşekkür ve başarı dileklerini ileten kıymetli Muhtarlarımıza Sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilci ve yöneticilerine Saygıdeğer Oda başkanlarımıza saygıdeğer basın mensuplarımıza Geçmiş dönem bölgemize ilçemize hizmet etmiş milletvekillerimize siyaset adamlarımıza en kalbî teşekkürlerimizi arz ederiz.” 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç