19 Nisan 2024|Cuma,13:58:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5998 0,39
EURO
34,8045 0,21
ALTIN
2.495,11 0,43
BİTCOİN
$64.715 4,96
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Nisan 2022 - 18:05
15 Nisan 2022 - 18:052 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı jandarmanın titiz çalışması hırsızlığı aydınlattı

Akyazı'da sahibinin yurt dışında olduğu evden gerçekleşen hırsızlık olayı, jandarmanın titiz çalışması sonucu aydınlatıldı.

Akyazı jandarmanın titiz çalışması hırsızlığı aydınlattı
Yön Bul Akademi


kuzuluk orta mahallesi'nde Kadar Y'ye ait evden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce eşyalar çalındı. Hırsızlığın fark edilmesi üzerine jandarmaya ihbarda bulunuldu.

İhbar üzerine eve gelen akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve akyazı 6'ncı Jasat ekipleri, ev sahibinin yurt dışında olduğu bilgisine ulaştı.

Olay yeri ve çevresinde yapılan araştırmada herhangi bir kamera kaydı bulunamadı. Jandarma, şüphelerini hırsızlık olayının meydana geldiği evin yan tarafında bulunan inşaat halindeki binadan bir süre önce alüminyum sac ve çatı malzemeleri çalan İ.H. ve U.S'ye yoğunlaştırdı.

JANDARMA SORGUYA ALDI

Jandarma ekipleri, U.S'yi sorguya aldı. Hırsızlıktan kaydı bulunan U.S., olayla ilgili bir bağlantısının olmadığı fakat İ.H'nin kendisine emanet olarak birkaç malzeme bıraktığını söyledi.

Bunun üzerine jandarma İ.H'nin bıraktığı ileri sürülen eşyaların evden çalınan eşyalar mı olduğunu belirlemek için ev sahibi ile whatsapp üzerinden iletişim kurdu.

YURT DIŞINDAKİ EV SAHİBİNE FOTOĞRAFLAR GÖNDERİLDİ

Ev sahibi kendisine gönderilen fotoğraflardan eşyaların kendisine ait olduğunu teşhis etti. Harekete geçen jandarma İ.H'yi gözaltına aldı.

İ.H. sorgusunda,hırsızlık olayını kendisinin gerçekleştirdiğini fakat bu olayı gerçekleştirirken yanında U.S. ve A.Ç'nin de olduğunu öne sürdü.

Jandarma ifadeler üzerine U.S. ve A.Ç'yi de gözaltına aldı. İki şüphelide suçlamaları kabul etmedi.

TUTUKLANDI

Üç şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden İ.H. tutuklandı. Diğer iki şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç