27 Temmuz 2024|Cumartesi,12:32:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.07.2024
DOLAR
32,9449 0,11
EURO
35,7631 0,26
ALTIN
2.529,53 0,87
BİTCOİN
$68.059 1,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
30 Mayıs 2024 - 15:57
30 Mayıs 2024 - 15:572 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ATSO 7 meslek komitesi toplantısı yapıldı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 7. Meslek Komitesi aylık olağan Meslek Komite toplantısını Sunparadise Alümınyum'da gerçekleştirdi.

ATSO 7 meslek komitesi toplantısı yapıldı
Toprak Turizm


Aynı zamanda komite üyesi olan sunparadise Alüminyum, komitenin aylık olağan toplantısına ev sahipliği yaptı.

Toplantıya sunparadise Alüminyum Genel Müdürü ve atso Yönetim Kurulu üyesi Dürser Çağatay Bölükbaşı, Yılpar Parke Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi ve Meslek Komite Başkanı Abdülkadir Yıldırım, İnert Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi ve Meslek Komite Başkan yardımcısı Ramazan Koç, Ayyat Yatak  Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi Birkan Caner Ayaz,Tema İnşaat Orman Ürünleri Ambalaj Sanayi  ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi ve atso Meclis Üyemiz İsmail Selçuk Curoğlu ve Genel Sekreter Harun Bayrak katıldı.


Toplantı öncesinde komite üyeleri fabrika üretim hattını gezerek firma ve üretimi hakkında bilgi sahibi oldu.

Üreticinin yaşamış olduğu sorunları analiz etme ve çözüm noktasında üst makamlara iletilmesi konusunda notlar alan komite yönetimi, toplantıda genel ekonomik durum, yurtiçi ve yurtdışı pazarının durumları konularını görüştü.

Komite üyelerinin mevcut durumda nasıl pozisyon alması gerektiğinin de istişare edildiği toplantıda bir sonraki toplantıların komite üye ziyaretlerinin sahada yapılması, sektörün ihtiyaçları, talepleri, istekleri konusunda direk muhatap alınarak çözüm bulunulması, gerekli mercilere direkt iletilmesi kararlaştırıldı.

Komite yönetimi, ev sahipliğini gerçekleştiren sunparadise Alüminyum yetkilisi Dürser Çağatay Bölükbaşı'na ve toplantıya katılan tüm Meslek Komite üyelerine teşekkür etti. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç