Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
16 Haziran 2024|Pazar,20:15:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.580 0,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
19 Ekim 2023 - 17:14
19 Ekim 2023 - 17:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

ATSO Başkanı'ndan İsrail'in vahşetine kınama

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, İsrail'in Hamas saldırısı sonrası başlattığı Gazze bombardımanında sivil halkı hedef almasına tepki gösterdi.

ATSO Başkanı'ndan İsrail'in vahşetine kınama
MARMARA GÖZ


atso Z. Şinasi Bayraktar, İsrail tarafından şiddetlenerek devam eden saldırılara tepki için bir mesaj yayımladı.

Başkan Bayraktar, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İsrail’in şiddetlenerek devam eden ablukası ve saldırılarıyla filistin topraklarında zulüm artarak devam ediyor.

Tüm dünyanın gözleri önünde yarım asrı aşkın süredir yaşanan sistematik işgal, son hastane saldırısından sonra tahammül sınırlarını aşan bir insanlık utancına dönüşmüş vaziyette.

İsrail yönetiminin sivil katliamlarıyla birlikte, başta sağlık hizmetleri olmak üzere; filistin’deki elektrik, doğalgaz, su, iletişim vb. altyapısına hiçbir savaş hukuku gözetmeksizin, vahşi bir ruh haliyle düzenlediği eylemler uluslararası kamuoyunun gözleri önünde, umarsızca gerçekleştirilmektedir.

Vicdan ve merhamet sahibi yürekler ise insanlık tarihine bir kez daha utanç vesikası olarak işlenecek bu onursuzca saldırıların son bulması için Türkiye öncülüğünde yürütülen barış çabalarına umut bağlamış durumda.

Bu noktada özellikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çatışmaların son bulması için gösterdiği  gayretin büyük önem taşıdığını düşünüyor ve destekliyoruz.

Türkiye’nin itidal ve barış çağrılarına kulak verilmesi, filistin’e yönelik vahşi saldırıların bir an önce son bulması en büyük arzumuzdur.

İsrail zulmü ve bu zulüm karşısında çıkarları için insanların yaşam hakkını elinden alanları, elini kana bulayanları, dünya kamuoyunun sessizliğini bir kez daha kınıyor, bölgeye bir an önce kalıcı barış ve huzurun gelmesini diliyor hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yararlılara ise acil şifalar diliyoruz”diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç