08 Aralık 2025|Pazartesi,16:55:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
08 Aralık 2025 - 15:03
08 Aralık 2025 - 15:032 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Bağlar Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileniyor

SASKİ, Bağlar Mahallesi’nin kanalizasyon terfi hattını Süleymanbey aktarım merkezine bağlayacak bin 600 metrelik projede çalışmalarını sürdürüyor. 700 metrelik kısmı kısa sürede tamamlanan yenileme çalışmaları kapsamında bölgenin atık suları uzun yıllar boyunca güvenle taşınacak.

Bağlar Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileniyor
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Adapazarı Bağlar Mahallesi’nde mevcut altyapı kapasitesini artırmak ve bölgenin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamak için bin 600 metrelik güçlü altyapı dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Kanalizasyon terfi hattını Süleymanbey aktarım merkezine bağlayacak olan bin 600 metrelik hattın yenileme çalışmalarının yüzde 45’i hızla tamamlandı.

“Mahalleli yatırımlardan memnun”

Adapazarı Bağlar Mahallesi Muhtarı Hikmet Altun, altyapı güçlendirme çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “SASKİ, her geçen gün gelişen mahallemizin gelecekteki nüfus artışını dikkate alarak sahada kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Mahallemizde bulunan bin 600 metrelik altyapı terfi hattını yeniliyorlar. Yapılan yatırımlardan mahallelimiz çok memnun. Çalışmalardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar'a ve SASKİ ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geleceğin ihtiyaçlarına uygun güçlü altyapı

Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Bölgenin gelecekteki nüfus artışı ve kullanım kapasitesi öngörülerek hazırlanan proje ile eski hatları devre dışı bırakıyoruz. Yerine inşa ettiğimiz geniş çaplı ve mukavemeti yüksek yeni hatlar, atık suların doğaya hiçbir olumsuz etkisi olmadan arıtma tesislerine güvenle iletilmesini sağlayacak. Toplam bin 600 metrelik güzergâhın 700 metresindeki imalatlar bitirdik. Projeni kısa sürede tamamlanması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!
Aramaktan Vazgeç