01 Temmuz 2025|Salı,02:15:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
05 Mart 2021 - 13:15
05 Mart 2021 - 13:153 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Bakan Selçuk'tan Ekrem Yüce'ye ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Bakan Selçuk, “Sakarya’da tüm devlet kurumlarının eğitime dair yeniliklerin, müjdelerin gerçekleştirilmesi için dayanışma içerisinde çalışmasını takdirle karşılıyorum. Sakarya’nın eğitim alanında gelişmesi ve ileriye gitmesi için bizde elimizden geleni yapacağız” dedi. Başkan Yüce ise “Pandemi süreci içerisinde şehrimize gelip yüz yüze eğitimi başlatma konusunda önemli adımlar attığınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakan Selçuk'tan Ekrem Yüce'ye ziyaret
Toprak Turizm Yeni


Yapımı tamamlanan eğitim tesislerinin açılış törenine katılmak üzere sakarya’ya gelen milli eğitim bakanı Ziya Selçuk, Büyükşehir Belediyesi’ni sakaryahaber.com/etiket/ziyaret">ziyaret etti. sakaryahaber.com/etiket/baskan">başkan Ekrem Yüce’nin karşıladığı heyette sakaryahaber.com/etiket/bakan">bakan Selçuk’un yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Kenan Sofuoğlu, İl Milli Eğitim Müdüresi Fazilet Durmuş, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları yer aldı. Ziyaretin sonunda Başkan Yüce, Bakan Selçuk’a Tarihi Çark motifi yer alan hediye takdim etti.

sakarya sizin eviniz

Nazik ziyaretlerinden ötürü Bakan Selçuk’a teşekkürlerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “sakarya kültürü ile çok çeşitli insan yapısıyla, tarihi ve tarım potansiyeli ile Türkiye’de öncü şehirlerden biridir. Bizim bir sloganımız var. ‘sakarya sizin eviniz dünyayı misafir ederiz.’ pandemi süreci içerisinde şehrimize gelip yüz yüze eğitimi başlatma konusunda önemli adımlar attığınız için sizlere teşekkür ediyoruz.  sakarya’mız her yönden gelişen bir şehir ancak her zaman ifade etiğimiz iki önemli sorunu var. Bunlar maliyeden kişi başına düşen gelir miktarı ve vergi ödemeleri. Bu sorunları Sayın Cumhurbaşkanımıza ve tüm bakanlarımıza ifade ediyoruz. Bu konuda da sizlerden destek göreceğimize eminiz. Bugün bir yandan hüzünlü günümüz. Bitlis’te şehitlerimiz var. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Eğitimin ileri taşınması birinci hedefimiz

sakarya’nın gönül coğrafyamızın en misafirperver şehirlerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken milli eğitim bakanı Ziya Selçuk, “Burada şehrimizin eğitime dair meselelerini gözden geçirmek üzere bulunuyoruz. Bu çerçevede yapacağımız görüşmelerin değerlendirmelerinin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bizler şikâyet makamı değil çözüm makamıyız. Bu görev şuuru içinde sakarya’da eğitimin daha ileri taşınması birinci hedefimiz. Çocuklarımızın eğitimini en iyi şekilde alması ve dünyada başarılarıyla bayrağımızı dalgalandırması hedefimiz. sakarya’da tüm devlet kurumlarının eğitime dair yeniliklerin, müjdelerin gerçekleştirilmesi için dayanışma içerisinde çalışmasını takdirle karşılıyorum. Bu çalışmaları el birliği ve dayanışmayla ortaya koymak çok ayrı bir şey. Geçmişte yapılan her şeye teşekkür ederek üstüne bir tuğla koyan herkese şükranlarımızı sunarak yolumuza devam etmeliyiz. Ben belediyemizin eğitimin gelişmesi için ortaya koyduğu mücadeleden çok büyük mutluluk duydum. sakarya’nın eğitim alanında gelişmesi ve ileriye gitmesi için bizde elimizden geleni yapacağız. Bugün milletimizin acı bir günü. Şehitlerimiz var. Milletimizin başı sağ olsun”

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç