Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:37:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3298 0,24
EURO
35,0855 0,10
ALTIN
2.300,49 1,01
BİTCOİN
$70.718 0,80
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
17 Eylül 2020 - 21:49
17 Eylül 2020 - 21:492 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Baro Başkanı Burak yeniden adaylığını açıkladı

Sakarya Baro Başkanı Abdurrahim Burak, gelecek ay yapılacak genel kurulda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Baro Başkanı Burak yeniden adaylığını açıkladı
Yön Bul Akademi


Sakarya Barosu Genel Kurulu gelecek ay yapılacak. Mevcut Başkan Abdurrahim Burak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yeniden aday olduğunu ifade etti.

Edindiği tecrübe ve eleştirileri de dikkate alarak, eksiklikleri tespit ederek, büyük bir kararlılık ve azimle, güçlü bir yönetim ve katılımcı bir anlayışla görevi yeniden üstlenmeye aday olduğunu kaydeden Burak'ın açıklaması şöyle; "

Kıymetli meslektaşlarım, mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Sakarya Barosu’na, sizlerin takdiri ve teveccühü ile Başkan olarak hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Görev süremiz boyunca, sevgi, samimiyet ve yardımlaşma üzerine tesis ettiğimiz hizmet anlayışımızda, sizlerin acısını ve sevincini paylaşmaya, mesleki ve özel sorunları çözmeye gayret ettik, her konuda yardımcı olmaya çalıştık.  Dayanışma ve inançla yargının tam bağımsız olması, savunmanın hak ettiği itibari elde etmesi, avukatların elde edilmekte geç kalınmış haklarına ulaşabilmesi ve avukatların sorunlarına çözüm üretebilmek için, yorulmadan var gücümüz ile çalıştık.

Görev süremizde, kararlılıkla omuz omuza birçok mücadele verdik, kazanım elde ettik. Bu mücadeleyi sürdürmek, mesleğin hak ettiği tüm kazanımları elde etmesini sağlamak ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayabilmek için, Ekim ayında yapılacak Sakarya Barosu 54. Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanlığı’na yeniden adayım.

Edindiğimiz tecrübe ve sizlerin eleştirilerini de dikkate alarak, eksikliklerimizi tespit ederek, büyük bir kararlılık ve azimle, güçlü bir yönetim ve katılımcı bir anlayışla görevi yeniden üstlenmeye adayız. Tek gayemiz yine meslek ve meslektaşlarımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Genel Kurulumuzda Baro Başkanlığına, yönetim kuruluna ve diğer kurullara aday olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum."

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç