18 Nisan 2024|Perşembe,03:10:48
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 18.04.2024
DOLAR
32,4785 0,10
EURO
34,7255 0,01
ALTIN
2.468,05 0,23
BİTCOİN
$61.455 3,56
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
22 Mart 2023 - 12:07
22 Mart 2023 - 12:072 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Altuğ'dan Ramazan Ayı Mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Ramazan ayının başlaması nedeniyle bir açıklamada bulundu.

Başkan Altuğ'dan Ramazan Ayı Mesajı
Yön Bul Akademi


başkan altuğ, ramazan ayını tebrik ederek, ramazan'ın milli birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olduğunu vurgulayarak şunları dile getirdi; "Bu yıl ramazan ayına buruk bir şekilde başlıyoruz. Geçtiğimiz ay yaşanan deprem felaketi ile birlikte ülke olarak zor ve sıkıntılı zamanlardan geçerken ramazan ayının manevi huzuruna, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhuna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Büyük kayıplar yaşadığımız bu süreçte Türk halkı olarak gösterdiğimiz dayanışma örneğini ramazan ayında maddi ve manevi olarak depremzedelerimizin yanında olarak yardımlaşma ve zorda olana destek olma anlayışımızla devam ettireceğimize inanıyorum. sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve sakarya iş dünyası olarak ramazan ayında da depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu mübarek günlerde acının ve gözyaşının ülkemizden uzak olması en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, on bir ayın sultanı bu mübarek ayın yaralarımızın sarılmasına, milli bütünlüğümüzün güçlenmesine, kardeşliğimizin pekişmesine, paylaşmanın ve yardımlaşmanın kıymetini daha kalpten idrak etmemize vesile olmasını temenni ediyor, coğrafyamıza ve tüm dünyaya huzur getirmesini diliyorum.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç