27 Temmuz 2024|Cumartesi,14:16:23
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.07.2024
DOLAR
32,9449 0,11
EURO
35,7631 0,26
ALTIN
2.529,53 0,87
BİTCOİN
$68.138 1,27
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
29 Mayıs 2024 - 15:42
29 Mayıs 2024 - 15:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Dinç'ten Destici'ye ziyaret

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Erenler İlçesinde yapılacak projelerle ilgili Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile toplantı gerçekleştirdi.

Başkan Dinç'ten Destici'ye ziyaret
MARMARA GÖZ


Göreve başladığı günden bu yana yapılacak çalışmalarla ilgili projelerini bir bir planlayarak önemli bir yol kateden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, ankara ziyaretleri kapsamında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi Genel Merkezde ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Mustafa Destici’ye projelerin sunumlarını gerçekleştiren Başkan Dinç, aynı zamanda hizmet süresi boyunca yapılacakların da planlamasını detaylı bir şekilde anlattı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, büyük ilgiyle dinlediği sunum sonrası, her bir proje için detaylı bilgi aldı ve gerekli her alanda desteklerini sonuna kadar vereceğini belirtti.

BBP GENEL BAŞKANI MUSATAFA DESTİCİ TEŞEKKÜRLER

Görüşme sonunda Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’ye şükranlarını ileten, Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç şu açıklamalarda bulundu; “Bugün ankara’da Büyük Birlik Partisi Genel Merkezimizde Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici  ile Erenler İlçemizde gerçekleştireceğimiz projelerimizle ilgili çalışmalarımızı değerlendirdik. Şunu belirtmek isterim ki, ciddi anlamda her detayı masaya yatırıyoruz. Ve yapılabilecek ne varsa Erenlerimiz için yapmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Her ne alanda olursa olsun bize destekleri tam. Yol haritamızı çizmiş bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte çalışmalarımız daha da hız kazanarak artacak, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.”

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç