Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:04:24
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3277 0,24
EURO
35,0761 0,13
ALTIN
2.298,76 0,93
BİTCOİN
$70.840 1,04
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
05 Aralık 2022 - 17:20
05 Aralık 2022 - 17:207 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
7 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Işıksu’ya Ada Hayat teşekkürü

Adapazarı Belediyesi Aralık ayı meclisinde tüm partilerden Başkan Işıksu’ya Ada Hayat teşekkürü geldi. Toplantıda konuşan Başkan Işıksu, Ada Hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulamasında artık çalışmanın başladığını vurguladı ve projeye destek veren herkese teşekkür etti. Işıksu, “Ada Hayat, kentsel dönüşümde şehrimiz için hamdolsun güzel bir örnek olmuştur. Şimdi yeni güzel çalışmaların, dönüşümlerin vaktidir. Şehir olarak yeni dönüşümleri de başarabileceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Başkan Işıksu’ya Ada Hayat teşekkürü
Toprak Turizm


adapazarı meclisinde Gündem: Kentsel Dönüşüm

adapazarı Belediyesi aralık ayı olağan meclis toplantısı Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 6 maddelik gündemle toplanan mecliste, gündem dışı söz alan AK parti’li meclis üyesi Mehmet Yılmaz, ada hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Uygulamasında artık çalışmaya start verildiğini dile getirerek, “Mutlu başkanımız son katıldığı canlı yayın programında da tüm şeffaflığıyla şehir tarihine geçecek bu anlamlı çalışmanın detaylarını paylaşmıştır. Bizler de meclis olarak çok heyecanlıyız. başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

CHP’li Akbay Teşekkür Etti: ada hayat Vizyon Projedir

CHP’li Meclis Üyesi Haluk Akbay, yaptığı gündem dışı konuşmada, ada hayat Projesi için başkan Işıksu ve ekibine teşekkür etti. Akbay, “ada hayat, şehrimize katma değer katacak. Dünyalar firmasının şehrimizden olması ve yükleniciliği üstlenmesi de ayrıca mutluluk verici. Böylesi vizyon projeyi hayata geçiren Belediye başkanımız Mutlu Işıksu’ya ve çalışma ekibine adapazarı’nı seven biri olarak çok teşekkür ediyorum. ada hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Proje Uygulaması bundan sonraki kentsel dönüşüm projeleri için de yöntem ve uzlaşma kültürüne büyük katkılar sağlayacaktır. Şehrimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Işıksu: Kentsel Dönüşümde Her Zaman Fedakârlık Yapmaya Hazırız

AK parti’li meclis üyesi Yılmaz ve CHP’li meclis üyesi Akbay’a teşekkür eden başkan Işıksu, “ada hayat Yerinde Kentsel Dönüşüm Projemizde bugünlere ulaştığımız için Rabbime hamd ediyorum. İlk günden itibaren kentsel dönüşümde taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyuyoruz demiştik. Evet, kentsel dönüşüm için adapazarı Belediyesi olarak biz hep hazırdık, yine hazırız. Şehrin kalbinde başlattığımız ada hayat, iyi bir örnek olsun istedik ve evet hep birlikte başarıyoruz. Kentsel dönüşüme ihtiyacı olan neresi varsa biz fedakârlık yapmaya hazırız. Bizlerle olan herkese, gece gündüz çalışan ekibimize, kıymetli büyüklerimize ve tüm kamuoyuna hassaten çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin Cumhur ittifakı meclis üyeleri ve CHP’li meclis üyesine destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Açıkçası neden olduğunu anlayamadığım, tüm süreci şeffaf bir şekilde yürütürken ada hayat Projemize baştan destek olup sonradan çekimser oy veren İYİ parti grubunu da anlamış değilim. Olanda hayır vardır. Biz adapazarı için gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gündem Dışı Konuşmalar

İYİ parti’li meclis üyesi Doğan Şen, yaptığı gündem dışı konuşmada, İYİ parti adapazarı İlçe başkanı seçilmesi dolayısıyla aralık meclisinin son toplantısı olduğunu dile getirdi ve istifa ettiğini açıkladı. başkan Işıksu da Şen’e meclisteki çalışmaları için teşekkür etti.

Yazıcı’dan Işıksu’ya Engelli Hizmetleri teşekkürü

AK parti’li meclis üyesi Mustafa Reşit Yazıcı, yaptığı gündem dışı konuşmada, 3 aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı. Yazıcı, AK parti döneminde engelli bireylere çok önemli hizmetlerin sunulduğunu belirttiği konuşmasında, adapazarı Belediyesi’nin engelli vatandaşlara önemli destekler verdiğini, Engelli Araç Tamir ve Bakım Atölyesinin ücretsiz verdiği hizmetin çok kıymetli olduğunu dile getirdi ve başkan Işıksu’ya teşekkür etti. başkan Işıksu, tüm çalışmalarında engelli hassasiyetlerinin devam edeceğinin altını çizdi ve Yazıcı’ya teşekkür etti.

Meclis Gündemi Oylandı

Gündem dışı konuşmaların ardından 6 maddelik meclis gündemine geçildi. Gündemin iki maddesi oy birliğiyle kabul edilirken, iki madde imar komisyonuna oy birliğiyle, bir madde hukuk komisyonuna oy birliğiyle havale edildi ve bir madde de oy çokluğuyla kabul edildi.

Işıksu’dan İYİ parti Grubuna ada hayat Hatırlatması

Meclis gündemi oylanırken İYİ parti’li meclis üyesi Ahmet Bıçkıcı, ada hayat Projesi ile ilgili söz almak istediklerini söyledi. başkan Işıksu’nun gündem esnasında konuşma yaptıklarını hatırlatması ve Bıçkıcı’nın ısrarı üzerine başkan Işıksu, konuşma yapmasına müsaade etti. Bıçkıcı, “ada hayat inşaallah başarıyla uygulanacaktır. İYİ parti olarak bizim de çekimser kaldığımız yerler oldu. ada hayat Projesine biz tümden karşı değiliz. Ret oyu vermedik, çekimser kaldık. Biz de proje için heyecanlıyız. Sözleşme imza töreninde yer almamamız bizleri üzmüştür.” dedi. Bıçkıcı’ya cevaben başkan Mutlu Işıksu, “Ahmet Bey, İYİ parti grubu olarak ada hayat ile ilgili hangi maddeye çekimser kaldığınızı hatırlıyor musunuz?” diye sordu. İYİ parti Grubunun hatırlayamaması üzerine başkan Işıksu, “Size tekrar hatırlatmış olalım. ada hayat Uygulama ihalesi yapılması için yetki verilmesine çekimser kaldınız. Yani bize, ihale yapmanıza çekimser kaldık dediniz. Çekimser olduğunuz bir çalışmanın sözleşme imzalama törenine yer almak istemenizi açıkçası anlamış değiliz. adapazarı Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarımıza destek olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

başkan Işıksu’dan İstişare Vurgusu

Gündemin son maddesinde yer alan ve sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan “Riskli Yapıların Dönüşümüne İlişkin Hükümler” başlığı altında plan hükümleri eklenmesine yönelik madde oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi. başkan Mutlu Işıksu, “Bu madde çok önemli. Büyükşehir Belediyemize bizlere her konuda verdikleri destek için teşekkür ediyorum. İmar Komisyonumuza inanıyorum ki Büyükşehir Belediyemizle, ilgili STK’larla istişareli bir şekilde adapazarı’mıza yakışır bir karar almak noktasında çalışacaklardır. Hayırlı olmasını diliyorum.” diyerek aralık ayı meclisini sonlandırdı.

Öğrencilerle Hatıra Fotoğrafı

Meclis toplantısının ardından meclisi izleyen sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi öğrencileriyle bir araya gelen başkan Mutlu Işıksu, öğrencilere teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

adapazarı Belediyesi bir sonraki olağan meclis toplantısı, 02 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç