Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:56:26
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3360 0,26
EURO
35,1188 0,01
ALTIN
2.313,04 1,56
BİTCOİN
$70.715 2,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
19 Ekim 2021 - 16:04
19 Ekim 2021 - 16:044 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Kılıç Muhtarları ağırladı

Muhtarlar Günü sebebiyle Erenler’in 33 mahalle muhtarını ağırlayan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, günün anlam ve önemine değinerek şunları kaydetti; “Devlet bir vücut ise, muhtarlar bu vücudun sinir uçları gibidir. Vatandaşla ilk temas ettiğimiz yerlerden biri olan muhtarlıklarımız, devletimizin önemli temsiliyet makmalarından biridir.”

Başkan Kılıç Muhtarları ağırladı
Toprak Turizm


Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç Muhtarlar Günü sebebiyle, Erenler İlçesinde bulunana 33 mahalle muhtarını öğle yemeğinde ağırladı. Erenler Kaymakamı Günhan YAZAR, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ile birlikte muhtarların tamamının katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Muhtarlık makamının önemine değinen Kılıç, şunları kaydetti; “Devlet bir vücut ise, muhtarlar bu vücudun sinir uçları gibidir. Vatandaşla ilk temas ettiğimiz yerlerden biri olan muhtarlıklarımız, devletimizin önemli temsiliyet makmalarından. Bugün de 33 mahalle muhtarımızı ağırladık. Özellikle ilçemizin yapısından kaynaklı, hem yoğun sanayi hem de yoğun tarım bölgesi olan Erenler’de, muhtarlara çok iş düşüyor. Her mahallenin çok farklı konularda talepleri mevcut. Bu talepleri karşılamak adına canla başla çalışan muhtarlarımıza teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyoruz.” 

Erenler’de Her Kurumla Beraber Çalışıyoruz

Muhtarlar Günün önemine değinerek konuşmasına devam eden Başkan Kılıç, özellikle AK Parti döneminde muhtarların daha verimli çalıştığına değinerek konuşmasına devam etti; “AK Parti döneminde muhtarlarımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörüleri ve talimatları sayesinde daha etkin ve verimli çalışma şansı buldu. Sadece muhtarlarımız değil aynı zamanda tüm kurumlarımızla rahat bir çalışma ortamımız mevcut. Hangi konuda olursa olsun, Kaymakamlığımızdan muhtarlıklarımıza, il ve ilçe müdürlüklerimizden sivil toplum kuruluşlarına kadar, biraraya toplanarak sorunların üstesinden geliyoruz. Bu açıdan İlçemizi bir aile gibi görüyoruz.”

Muhtarlarımızın Her Zaman Arkasındayız

Programın devamında söz alan Erenler Kaymakamı Günhan Yazar; “Muhtarlarımızdan memnunuz. Çalışmaları olsun, vatandaşla ilgilenmeleri olsun hem titizler hem çok çalışkanlar. Kaymakamlığımız  muhtarlarımızın her daim arkasında. Beraber yürüttüğümüz çalışmalarda buna şahit olduk. Erenler ilçesine baktığımızda kozmopolit bir ilçe, tarımı olsun sanayisi olsun oldukça çeşitli çalışma alanları mevcut. Haliyle vatandaşımızın istekleri yer yer farklılık göstermekte. Bu noktada muhtarlıklarımız kilit rol oynuyor. Her bir vatandaşa ulaşmak için muhtarlarımız üzerine düşen görevi iyi yapıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyor, muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum.” dedi. 

Vatandaş İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Erenler Kaymakamı Günhan Yazar’ın konuşmalarının ardından söz alan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman; “Muhtarlık müessesinin tarihsel bağlarını koruyarak daha çağdaş ve verimli yürütülmsi adına 2015 yılında 19 Ekim tarihi muhtarlar günü ilan edildi. Bu sebeple 19 Ekimi bizi adayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Devlet ve vatandaş arasındaki en önemli bağlardan birini oluşturan muhtarlık görevinin bilincindeyiz. Mutlu ve huzurlu bir yaşam için köprü görevi gören tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyorum.” dedi. 

Konuşmaların ardından plaket takdimi gerçekleşen programda, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a, Erenler Kaymakamı Günhan Yazar’a, Erenler Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Erol Aydın’a, Erenler Belediyesi Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerraoğlu’na plaket takdiminde bulundu. 

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç