Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,17:47:52
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3865 0,21
EURO
35,0558 0,03
ALTIN
2.326,50 0,26
BİTCOİN
$70.358 1,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Mayıs 2023 - 15:22
02 Mayıs 2023 - 15:224 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
1 yorum

Başkan Yüce Ferizli Gölkent’te müjdeleri sıraladı

Ferizli’de Gölkentlilerle bir araya gelen Başka Ekrem Yüce müjdeleri sıraladı: “Ferizli Şehit Hacı Uzun Caddesinde asfalt çalışmasına başladık. Gölkent grup yolunun yenilenmesini de programa aldık. İnşallah asfalt çalışmamızı Adatepe’ye kadar uzatacağız. Kot farkından dolayı oluşan sorunu da terfi merkezi inşa ederek çözeceğiz” diyerek müjdeledi.

Başkan Yüce Ferizli Gölkent’te müjdeleri sıraladı
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ferizli Gölkent’te vatandaşlarla bir araya geldi. Gölkentlilerin isteklerini dinleyen Başkan Yüce, hizmet müjdelerini sıraladı. Gölkent’te grup yolunun yenilenmesi programa aldıklarını belirten Başkan Yüce, yenileme çalışmalarının Adatepe’ye kadar uzatılacağını da ifade etti. Kot farkından dolayı oluşan sorun için SASKİ’ye talimatlarını verdiği Gölkent’te terfi merkezi inşa edeceklerini müjdeyen Başkan Yüce, Gölkentli gençler için top sahası ve sosyal tesis için de harekete geçeceğini açıkladı. Başkan Yüce, mahalle halkının büyük sevgisi ve meşalelerle karşılanırken ziyarette Yüce’ye ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç eşlik etti.

Başkanımız Ekrem Yüce ferizli’nin yanında

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “Yaklaşık 12-13 gün sonra önemli bir seçim var. Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışıyor aynı şekilde Ekrem başkanımızda. Gölkent beklentileri yüksek bir mahallemiz. Bizlere destek olacağınıza inanıyoruz. Gölkent mahallemiz çok bekledi ama beklediğine değecek. Geçen yaz doğalgaz çalışmalarını tamamladık. Bu sene asfalt sezonu başladığında Gölkent Mahallemiz ve ferizli’mizde en iyi şekilde yararlanacaktır” dedi. Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç ise, “Ben Gölkentliyim. Başkanımız Ekrem Yüce’ye hoş geldiniz diyorum. Ekrem Başkanımızın mahallemizin isteklerini sorunlarına çözüm olacağına ve mahallemizi daha güzel hizmetlerle buluşturacağına inanıyorum” dedi.

Ferizli’de asfaltlanmamış yol kalmayacak

Tüm katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Bizim yürüyüşümüz yıllardır bellidir. Hizmet aşkıyla yürüyoruz. 4 sene geçti. Şehrimizin dört bir yanına hizmet götürdük. Göreve geldiğimiz ilk günlerde tüm ekibimle beraber 16 ilçemizde görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonucunda öncelik sırasına göre hizmet programı yaptık ve işte bugünlerde hamdolsun ferizli’de bütün yolların asfaltlamasını tamamlıyoruz. Daha bugün ferizli Şehit Hacı Uzun Caddesinde asfalt çalışmasına başladık. ferizli Gölkent grup yolunun yenilenmesini de programa aldık. İnşallah Gölkent’te ki asfalt çalışmamızı Adatepe’ye kadar uzatacağız. İnşallah ferizli’mizde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız” dedi.

Benim işim hizmet

Gölkentlilere müjdeler veren Başkan Yüce, “Gölkent’in evladı Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Genç kardeşimiz bana Gölkent’e gelmeden önce burada bir kanalizasyon sorunu olduğunu söyledi. Kot farkından dolayı terfi merkezine ihtiyaç duyduklarını belirtti.

Hemen SASKİ’ye talimatlarımı verdim. İnşallah bu sorunu da kısa süre içerisinde çözeceğiz. Burada Gölkentli kardeşlerimizin sosyal tesis ve düğün salonu, gençler için top sahası gibi istekleri talepleri oldu. Bizler Gölkentli kardeşlerimizin yanındayız. Tüm talepleri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Ben sizler için varım. Sizlerin bir kardeşiyim. Benim işim hizmet. Bundan sonrada inşallah hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Hayaller bir bir gerçek oluyor

14 Mayıs’ta ki seçimleri işaret eden Başkan Ekrem Yüce, “14 Mayıs’ta mevlam bu vatana, bayrağa, millete sahip çıkanları başımızdan eksik etmesin. Yapılan yatırımları yıkmaya, hizmetleri dondurmaya gelenlere fırsat vermesin. Ülkemizde yıllardır hayal olan şeyler şimdi gerçek oluyor. Ülkemiz kendi gazını çıkartıyor kendi hanelerimizde kendi gazımızı kullanıyoruz. Artık yerli bir arabamız var. Tankımız, helikopterimiz, uçağımız, gemimiz yoktu hepsi hayaldi ve AK Parti iktidarında hepsi gerçek oldu. İnşallah daha fazlası da olacak. Tüm Gölkentli kardeşlerimizin 14 Mayıs’ta tarih yazacağına eminiz” diye konuştu.

YORUMLAR (1)
Mehmet Adıgüzel
Mehmet Adıgüzel

Sayın İsmet Yüce başkanım gölkent mahallesi Vatangöl caddesi göl boyu kısmı kanalizasyon sorunumuz çok biran önce el atılması lazım gereğin yapılmasını önemle rica ediyorum saygılar sunuyorum

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç