19 Nisan 2024|Cuma,10:50:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5995 0,38
EURO
34,8158 0,24
ALTIN
2.502,21 0,71
BİTCOİN
$64.475 5,45
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Ekim 2022 - 14:54
21 Ekim 2022 - 14:542 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Yüce: Şiir Sakarya’da bir başka güzeldir

21. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları başladı. Başkan Yüce, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Vali Kaldırım, konuşma yapmak için çağrıldıkları sahnede sadece şiir okudu. Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Yüce, “Bu akşam şairler konuşsun, bu akşam şiirler konuşsun biz konuşmayalım. Bu akşam gönüllerimize hizmet edelim. Çünkü şiir, Sakarya’da tekrardan kendini bulacak. Çünkü şiir, Sakarya’da bir başka güzeldir” dedi.

Başkan Yüce: Şiir Sakarya’da bir başka güzeldir
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları başladı. AKM’de gerçekleştirilen açılış programında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin yanı sıra Vali Çetin Oktay Kaldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, AK Parti eski Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, meclis üyeleri, şairler ve sanatseverler yer aldı.

Şiir konuştu

Programda açılış konuşması yapmak için kürsüye çıkan Vali Kaldırım, Genel Başkan Yardımcısı Yavuz ve Başkan Yüce, konuşmalarını sadece şiir okumaya ayırdı. Şiir dolu bir programın yaşandığı buluşmada şairler de kaleme aldıkları eserleri dinleyicilerle paylaştı. Yüce, programa katılan tüm kültür sanat dostlarına, yurtiçi ve yurtdışından gelen misafir şairlere teşekkür ederek, şiir dolu, şiirler dolu günler temenni etti.

Sakarya şiirdir

Uluslararası Sapanca Şiir Akşamları’nın açılışının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bu akşam şairler konuşsun, bu akşam şiirler konuşsun biz konuşmayalım. Şiirle yeniden dirilmenin yollarını arayalım. Bu akşam inşallah kendimizi farklı dünyalarda, farklı bir şekilde o güzel manevi havanın içinde bulalım. Bu akşam gönüllerimize hizmet edelim. Çünkü şiir, Sakarya’da tekrardan kendini bulacak. Çünkü şiir, Sakarya’da bir başka güzeldir” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç