Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,10:49:31
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3672 0,15
EURO
34,9571 0,31
ALTIN
2.325,60 0,22
BİTCOİN
$69.999 0,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
03 Kasım 2022 - 12:33
03 Kasım 2022 - 12:334 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

BÖLGESEL İNCELME İÇİN EN ETKİLİ ÜÇ CİHAZ AKYAZI’DA

Sakarya Haber köşe yazarı Nurseda Aytaç, bölgesel incelme için en etkili üç cihaz konusu hakkında bilgi verdi.

BÖLGESEL İNCELME İÇİN EN ETKİLİ ÜÇ CİHAZ AKYAZI’DA
Toprak Turizm


Akyazı'da sağlıklı beslenme, hastalıklarda beslenme, zayıflama ve kilo alma için kişiye özel programlar uygulayan Diyetisyen Nurseda Aytaç, bölgesel incelme için en etkili cihazlardan Magic Crush, G5 Masajı ve Lenf Drenaj cihazının içinde olduğu kışa özel avantajlı bir bölgesel incelme paketi oluşturdu.

Diyetisyen Nurseda Aytaç, birçok insanın genetik ve bazı çevresel faktörlere bağlı olarak meydana gelmiş, vücudunun belirli bölgelerinde birikmiş dirençli yağlardan kurtulmakta zorluk çektiğini, her ne kadar zayıflama diyeti yapsalar ve kilo kaybı sağlasalar da bu bölgelerde kendilerini tatmin edecek düzeyde bir incelmeye ulaşamadıklarını belirtti.

Günümüzdeki teknolojiyle çeşitli cihazlar eşliğinde bu bölgesel yağlanmalardan kurtulmanın kısa bir zamanda mümkün olduğunu söyleyen Diyetisyen Nurseda Aytaç, “Biz sizler için en etkili olduğunu düşündüğümüz 3 cihazı bir araya getirdik. Bu cihazların her biri incelme ve toparlama üzerinde oldukça başarılılar. Bir arada kullanıldığında da birbirlerini destekliyor ve sonucu çok daha etkili hale getiriyorlar. Bu sebeple son teknoloji üç yöntemi bir arada kullanacağımız kışa özel avantajlı bir paket oluşturduk.” dedi.

Bölgesel incelme paketi hakkında detaylı bilgi almak ve ücretsiz ön görüşme randevusu oluşturmak için yazının sonundaki iletişim numarasından arayınız.

ETKİLİ VE KALICI BİR İNCELME İÇİN: MAGIC CRUSH (KAVİTASYON) + G5 MASAJI + LENF DRENAJ BÖLGESEL İNCELME PAKETİ

MAGIC CRUSH (KAVİTASYON)
Kavitasyon, ağrısız, acısız bir işlem olup, bölgesel incelme için en etkili yöntemdir. Kavitasyon yoluyla bölgesel incelme sağlayan 6 başlıklı Magic Crush’ın en önemli 2 başlığı; incelmeyi sağlayan kavitasyon başlığı ve cildi toparlamayı, kaldırmayı ve sıkılaşmayı sağlayan vakum başlığıdır. Bu başlıklar kişiye her seans uygulanmaktadır. Kavitasyon başlığı karın, kalça, basen, bacak, kol, boyun ve yüz bölgelerinde biriken lokalize yağ hücrelerini ultrasonik dalgalar ile parçalayarak vücuttan atılmasını sağlar. Ardından uygulanan vakum başlığı ile sarkık, çatlak cilt ve selülit gibi sorunlar büyük oranda iyileştirir. Tek seansta büyük oranda incelme ve sıkılaşma görülmektedir. 

G5 MASAJI
G5 Masajı, el ile yapılan masajdan 10 kat daha güçlü bir masajdır. Hızlı ve ritmik titreşim ile ciltte el ile ulaşılamayacak noktalara ulaşılır. G5 masajı sıkılaşma ve incelmede kendini kanıtlamış en popüler cihazlardandır. Bunun yanında, kaslarda biriken laktik asidin atılmasına, ağrıları yatıştırmaya, ödem atımına da yardımcı olur. Kan dolaşımını hızlandırır. Cilde esneklik sağlar, bedensel stresi azaltır, kas ve eklem kabiliyetini artırır. Selülit tedavisinde çok etkilidir. Kliniğimizde G5 Masajı cihazını, Magic Crush cihazımız ile kombinlemekteyiz. Böylece hem kavitasyon ile cilt içi yağ hücreleri hedef alıyoruz, hem de dışarıdan G5 titreşimli masaj ile sıkılaşma sağlıyoruz.

LENF DRENAJ
Lenf Drenaj sistemi vücutta bağışıklık, savunma ve lenf sıvısının tamamının işlevlerini yerine getiren sistemdir.

Lenf Drenaj cihazının en önemli özelliği ödemin, şişkinliğin ve toksinlerin atımını sağlamasıdır. Lenf drenaj uygulaması parmak uçlarından başlanarak tüm vücuda düzenli aralıklarla basınç uygulanmasıyla gerçekleşir. Böylece ödem ve toksinler atılmakta, cilt kalitesi artmakta, incelme ve sıkılaşma sağlanmakta, selülit görünümü azalmakta, metabolizma ve kan dolaşımını hızlanmakta ve ödem atılımını sağlaması ile birlikte kilo kaybına da ciddi destek olmaktadır.

Lenf Drenaj, bölgesel incelme cihazlarımız Magic Crush ve G5 Masajı ile kombinlendiğinde bu cihazlardan alınan verimi de maksimuma çıkarmaktadır.

Detaylı bilgi ve ücretsiz ön görüşme randevusu oluşturmak için: 0532 516 41 32 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç