Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,14:36:58
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3766 0,18
EURO
35,0173 0,14
ALTIN
2.325,42 0,22
BİTCOİN
$70.296 0,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
06 Haziran 2023 - 20:38
06 Haziran 2023 - 20:383 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
1 yorum

Bozuk yol tepkisine başkandan kulak asmıyoruz yanıtı

Akyazı Belediyesi Başkanı Bilal Soykan, vatandaşın köstebek yuvasına dönen yollarla ilgili tepkilerine; "Kötü niyetli eleştiri kulak asmıyoruz" yanıtını verdi.

Bozuk yol tepkisine başkandan kulak asmıyoruz yanıtı
Yön Bul Akademi


Akyazı Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Meclis toplantısında mahallelerden gelen bozuk yollara ilişkin tepkilere yanıt veren bilal soykan, “ 4 yılda akyazı’da önemli işlere imza attık. Kötü niyetli haber, yorum ve paylaşımlara kulak asmadan kararlılıkla işimizi yapmaya akyazı ve akyazılılara hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Küçücek, Seyfeler, Yuvalak, Altındere Osmanağa ve Cumhuriyet Mahallelerinde asfalt çalışması yaptıklarını belirten Soykan, vatandaşın bozuk yollara ilişkin tepkilerinin yer aldığı haberleri hizmetleri küçültücü haber, yorum ve paylaşımlar olarak değerlendirdi.

"Yollarla ilgili yapılan bu eleştirilerin tamamı merkezde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla alakalı" diyen bilal soykan; " Bildiğiniz üzere Karaçalılık, Alaağaç, Yağcılar, Harunusta ve Hasanbey’de doğalgaz çalışmaları var. En çok şikâyet aldığımız nokta da Yağcılar yolu. Doğalgaz çalışmasından dolayı yolumuz bozuk. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ve yol yeteri kadar çöktükten sonra gerekli asfalt çalışmasını yapacağız” ifadesini kullandı.

SOYKAN “SASKİ’NİN BOZDUĞU YOLLARI YAPIYORUZ “

Gazi Süleymanpaşa ve Yunus Emre Mahallelerinde SASKİ’nin altyapı çalışmalarından dolayı bozulmuş yollar olduğunu dile getiren Soykan, şöyle konuştu; "

Bir kısmını yaptık kalan kısımlarını da ilerleyen günlerde yapacağız. Yeni Mahalle, İnönü ve Yunus Emre Mahallelerimizde yağmur suyu hattı çalışmalarımız var. Bu çalışmalar tamamlanana kadar bu rahatsızlıklar olacak. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yollarımızı yenileyeceğiz."

Pazar günü gerçekleştirilen 58. Tarihi Akbalık Yağlı Güreşlerinin kıran kırana mücadelelere sahne olduğunu da söyleyen Belediye Başkanı bilal soykan,“ Yoğun yağış altında yapılan güreşler çok zevkli oldu. Sabah hakem ve sporcularla yaptığımız toplantı sonrasında iptal etmeme kararı aldık ve güreşlerimizi gerçekleştirdik. Gerçekten kıran kırana mücadelelerin olduğu çok güzel bir etkinlik oldu” dedi.

SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

Başkan Soykan’ın açıklamalarının ardından gündem dışı konuşmalarda söz alan MHP’li Meclis Üyesi Ergün Öztürk, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak büyük bir başarı kazanıldığını belirterek, ittifakın tüm paydaşlarına teşekkür etti.

Ergün Öztürk’ün ardından söz alan AK Partili Meclis Üyesi Abdurrahim Atmaca da Belediye Başkanı bilal soykan ve tüm belediye çalışanlarına akyazı için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine başlanırken 1 ve 2. madde oy birliği ile kabul edildi. 3,4, 5 ve 6’ıncı maddeleri ile imar komisyonuna havale edildi. 7.madde de ise Hukuk Komisyonu üyeliklerine Mustafa Birincioğlu, Abdulkadir Yıldırım, Osman Kesikbaş, Yılmaz Taşdelen ve Furkan Çakıroğlu seçildi. Gündemin 8. Maddesi oybirliği, 9. Maddesi ise oy çokluğu ile kabul edildi.
 

YORUMLAR (1)
Dokurcunlu
Dokurcunlu

Hiçte dediği gibi değil dokurcuna gelsin ama gelmez yolu bilmiyor herhal 4 yıllık başkanlığında bir elin beş parmağını geçmez. bu saatten sonrada gelmesin hizmet etmediğin yere gelme en son geldiğinde vali ile nasıl kaçaçağını bilemedin ya aynısı olur.boy boy fotoğraflarını reklam yapması değil.

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç