Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,19:33:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3249 0,23
EURO
35,1181 0,01
ALTIN
2.303,27 1,13
BİTCOİN
$70.948 2,62
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
02 Ocak 2023 - 16:53
02 Ocak 2023 - 16:532 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir Arifiye’nin çehresini değiştiriyor

Büyükşehir Belediyesi, Arifiye’nin en işlek noktalarından biri olan Atatürk Caddesi’ni estetik bir görünüme kavuşturuyor. Ayrıca ilçe belediyesi iş birliğiyle Arifiye’ye yeni bir meydan ve yaşam alanı kazandırılıyor. Çalışmaların hızla devam ettiği yatırımlar kısa sürede tamamlanarak, hizmete sunulacak.

Büyükşehir Arifiye’nin çehresini değiştiriyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, arifiye’de gerçekleştirdiği yoğun çalışmalarla ilçe merkezinin çehresini değiştiriyor. İlçe merkezi ulaşımları için alternatif olan duble yolu hizmete sunan Büyükşehir, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Atatürk Caddesi’ni de estetik bir görünüme kavuşturuyor. SASKİ marifetiyle içmesuyu ve yağmursuyu altyapısı yenilen caddede kaldırımlar yeni yüzüne kavuşturuluyor.
 
Estetik görünüm
 
İlçe merkezini modern bir görünüme kavuşturacak olan çalışmalarda 1. Etap çalışmaları tamamlandı. Bin 500 metrelik güzergâhta toplamda 3 bin 300 metrekare mineral yüzeyli kaldırım taşı imalatı gerçekleşti. İmalat gerçekleşirken yayaların yürüyüş alanı ve araçların park edilme şekilleri göz önüne alınarak, yayaların güvenliği arttırılarak ve araçların trafiğe olumsuz etkileri, uygulanan projeyle bertaraf edildi.
 
Yeni meydan ve yaşam alanı
 
İlçe merkezinde bulunan ortaokulun yeni binasına taşınmasıyla birlikte Büyükşehir, arifiye Belediyesi iş birliğiyle bölgeye yeni bir meydan kazandırmak için harekete geçti. Meydanın zemini Büyükşehir Belediyesi tarafından hızla tamamlanıyor. Ayrıca meydanda olacak otopark, çocuk oyun ve spor alanları ilçe belediyesi marifetiyle hayata geçirilecek. Kısa süre içerisinde arifiye yeni bir meydana ve sosyal yaşam alanına kavuşacak.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç