12 Haziran 2025|Perşembe,13:11:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 12.06.2025
DOLAR
39,3135 0,37
EURO
45,5162 1,07
ALTIN
4.243,60 0,47
BİTCOİN
$107.700 1,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
10 Haziran 2025 - 13:10
10 Haziran 2025 - 13:102 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir çocuklar için bayrama neşe kattı

Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince Aziz Duran Parkı ve Millet Bahçesi’nde düzenlediği ‘Gezgin Çocuk Atölyesi’ etkinliğiyle çocuklara eğlence dolu bayram yaşattı.

Büyükşehir çocuklar için bayrama neşe kattı
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Büyükşehir Belediyesi 4 günlük Kurban Bayramı süresince, bayramın birleştirici ruhunu çocuklarla buluşturmak amacıyla rengârenk bir program hazırladı. 

3 bin aşkın çocuk etkinliklere katıldı

Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından büyük bir özenle hazırlanan “Gezgin Çocuk Atölyesi” rengarenk bir bayram havasına sahne oldu.

 Renkli etkinlikler bayramın ikinci ve üçüncü günü Aziz Duran Parkı’nda, dördüncü günü ise Millet Bahçesi’nde çocuklarla buluştu. 

Doyasıya eğlendiler, şarkılar söylediler

Yüz boyama alanlarından balon şovlarına, patlamış mısırdan pamuk şekere, çocuk oyunlarından şarkılara kadar üç gün süren renkli etkinliklere 3 binden fazla çocuk katıldı. 

Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği etkinliklere katılan çocuklar, Sakarya’da bayram coşkusunu birlikte oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyip dans ederek doyasıya eğlence ile yaşadı.

“Bayramlara neşe katmaya devam edeceğiz”

Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızda özellikle çocuklar için en değerli günler olan bayramlarımıza neşe, mutluluk ve kültürel duyguları katmak için üretmeye, gayretle çalışmaya ve çocuklarımızı rengarenk etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” denildi.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç