25 Nisan 2024|Perşembe,15:07:34
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5118 0,09
EURO
34,9465 0,34
ALTIN
2.435,29 0,50
BİTCOİN
$63.786 4,13
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
07 Ekim 2022 - 18:13
07 Ekim 2022 - 18:132 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir'in restoranı öğrencilere ilaç gibi geldi

Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite girişine açtığı Kampüs Öğrenci Lokantası’nda öğrenciler kaliteli yemeği uygun fiyata yiyor. Bu işletmede tüm yemekler kurulan ekip tarafından günlük hazırlanıp tezgâha çıkıyor. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Öğrenci şehri Sakarya’da gençlerimizin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceğiz” denildi.

Büyükşehir'in restoranı öğrencilere ilaç gibi geldi
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere yönelik projelerine her gün bir yenisini ekliyor. Öğrencilerin sosyal hayatına dokunan, ihtiyaçların karşılanması için uygulamalar hayata geçiren ve belediye hizmetlerine ulaşımı en kolay seviyeye indiren Büyükşehir, yemek ihtiyaç için önemli bir hizmete daha imza attı. Sakarya Üniversitesi yolu üzerinde belediye iştiraki BELPAŞ tarafından "Kampüs Öğrenci Lokantası" öğrencilere hizmet vermeye başladı. Restoran içindeki tüm bölümler öğrenciler için büyük bir özenle hizmete hazır hale getirildi.

Uygun fiyata kaliteli yemek

Ayrıca restoran için ayrı bir aşçı, personel ekibi kurularak, vatandaşların yemek yediği alanın dışında büyük bir mutfak yapıldı. Aşçılar, en güzel yemekleri Sakarya'da eğitim gören öğrenciler için hazırlıyor. Ayrıca, işletmede hijyenik üretim ve sunuma büyük bir hassasiyet gösteriliyor. Her çeşit sulu yemek ve restoran ürünü ilk günden bu yana tezgâhta yerini alıyor. Kaliteli yemeği uygun fiyata temin eden öğrencilerde büyük bir memnuniyet oluştu. Lokanta, açıldığı günden itibaren maksimum dolulukla hizmet veriyor.

“Öğrencilerin her zaman yanındayız”

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya'mızda misafir ettiğimiz, önemli bir bölümü de memleketimizden olan binlerce öğrencinin şehrimizde tüm hizmetlere kolayca ulaşabilmesi için mesai harcıyoruz. Gençlerin fikirlerine, eğitim ve öğretimlerine, sosyal hayata katılımlarına önem veriyoruz. Bu düşünceyle onların yemek ihtiyacını uygun fiyata karşılayabilmesi için restoranımızı hizmete açtık. Bu işletmede bir restoranda sunulan tüm sulu yemekler ve diğer ürünler ekibimiz tarafından hazırlanıp sunuluyor. Yakında resmi açılışımızı da gerçekleştireceğiz. Sakarya'mıza hayırlı olsun" denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç