20 Nisan 2024|Cumartesi,02:04:37
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.000 0,78
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
12 Ekim 2022 - 15:56
12 Ekim 2022 - 15:562 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir kadrosunu yeni sisteme hazırlıyor

Kamu ihalelerinde elektronik ihale (e-ihale) uygulamasının zorunlu hale gelmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında Büyükşehir Belediyesi personellerine bilgilendirme eğitimi gerçekleştirildi.

Büyükşehir kadrosunu yeni sisteme hazırlıyor
Yön Bul Akademi


Kamu ihale kurumu tarafından kamu ihalelerinde elektronik ihale (e-ihale) uygulamasının zorunlu hale getirilmesinin ardından yeni yönetmelikle ilgili Büyükşehir Belediyesi personellerine bilgilendirme eğitimi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında düzenlenen eğitimlerde, elektronik ihalelerin tarihsel gelişimi, normal ihaleler ile elektronik ihalelerin farklı yönlerine dair bilgilendirme yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimlerde, elektronik ihalelerde dikkat edilmesi gereken hususlara yönelik Kamu İhale Kurulu kararları eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

Yakından takip diyoruz

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet kalitesini artırmak adına özellikle elektronik ortamda geliştirilen ve yürürlüğe sunulan tüm hizmetleri yakından takip etmekteyiz. Son olarak Büyükşehir Belediyemiz ve Marmara Belediyeler Birliği ortaklığında uzman eğitmenler tarafından sunulan Elektronik İhale Uygulaması ile ilgili eğitimler, ilgili personellerimize hassasiyetle gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımızın beklentilerine en hızlı şekilde cevap vermek adına tüm gayretimizle sürdürdüğümüz kaliteli hizmet anlayışı, bundan sonraki süreçte de vereceğimiz eğitimlerle birlikte devam edecektir” ifadelerine yer verildi.  

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç