07 Temmuz 2025|Pazartesi,02:09:26
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
13 Ağustos 2021 - 15:46
13 Ağustos 2021 - 15:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir konseri erteledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi “Yaz Etkinlikleri” programı kapsamında 14 Ağustos Cumartesi günü yapılacak olan Orhan Hakalmaz konseri yaşanan sel felaketleri sebebiyle ertelendi. Hafta sonu ise Millet Bahçesi’nde çocuk etkinliklerinin yapılacağı duyuruldu.

Büyükşehir konseri erteledi
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaz ayı boyunca bir çok renkli etkinliği kapsayacak olan “yaz etkinlikleri” programına start verdi. Bu kapsamda, Sakarya Millet Bahçesi’nde 14 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan halk müziği sanatçısı Orhan Hakalmaz konseri, ülkede yaşanan olumsuzluklar sebebiyle ertelendi. konserin yapılacağı saatte tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu tarafından “Gölge Oyunu-Hacivat Karagöz” gösterisi yapılacak. 15 Ağustos Pazar günü ise yine Millet Bahçesi’nde çocuklar için “Çalışkan Karıncalar” isimli tiyatro oyunu sergilenecek.

konser yerine çocuk etkinlikleri yapılacak

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, yaz ayının vatandaşımız için eğlenceli ve dolu dolu geçmesi için Yaz Etkinklikleri programımızı başlattık. Çocuk oyunları, film gösterimi, konserler ve gösterilerin yer alacağı etkinliklerimiz kapsamında 14 Ağustos Cumartesi(yarın) yapılacak konserimiz ülkemizdeki sel felaketleri sebebiyle ertelenmiştir. Millet Bahçesi’nde konser saatinde(yarın) çocuklarımız için Hacivat-karagöz gösterisi ve sonraki gün(Pazar günü) yine çocuklar için tiyatro gösterimimizle vatandaşlarımızla buluşacağız. Afetlerde kaybettiğimiz 27 kişiye rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, bu acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz.” İfadeleri yer aldı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç