Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,13:27:21
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3735 0,17
EURO
34,9930 0,21
ALTIN
2.326,14 0,25
BİTCOİN
$69.881 0,66
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
25 Ocak 2023 - 15:41
25 Ocak 2023 - 15:412 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir personeline uyuşturucunun zararları anlatıldı

Büyükşehir Belediyesi personelleri 10 gün sürecek “Narko Rehber” eğitimleri kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü’nün uzman kadrosundan ‘uyuşturucunun zararları’ ve ‘uyuşturucuyla mücadele’ konusunda eğitim alıyor.

Büyükşehir personeline uyuşturucunun zararları anlatıldı
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çalışan personelini her alanda bilgilendiriyor ve daha iyi bir çalışma ortamı oluşturmak için sosyal sorumluluk projelerine katılıyor. Kurum personelleri bu kapsamda “uyuşturucu” konusunda önemli bir eğitim almaya başladı. Sakarya İl emniyet Müdürlüğü’nün uzman personeli, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda ‘Narko Rehber’ seminerine start verdi.

Uyuşturucunun zararları

Personellere uyuşturucunun zararları, yasal sorumlulukları ve insanların kendisi ile çevresini uyuşturucudan koruma yöntemleri konusunda önemli bilgiler verildi. Uzman eğitici polisler, seminer kapsamında uyuşturucunun topluma ve aile kavramına zararı konusunda da kritik noktalara temas etti. Bu suçu işleyenlerin cezalandırılması, yasal karşılığı noktasında da detaylı bir sunum yapan İl emniyet Müdürlüğü ekipleri, madde kullanımının insanların ruhsal ve olarak görecekleri zarara dikkat çekti.

Güçlü bir çalışma altyapısı

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Personelimizin her konuda, tüm risklere ve karşılaşabilecekleri kötü senaryolara karşı bilinçlenmesi için sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriyoruz. Onların bilgilenmesini ve toplumda her konuda öncü isimler olmasını arzu ediyor, çalışma altyapımızı da bu sayede güçlendirmiş oluyoruz. emniyet Müdürlüğümüzde görevli ekipler kurumumuzda 10 gün boyunca ‘Narko Rehber’ eğitimlerini tüm birimlerimizin çalışanlarına vermeye devam edecek. Kendilerine teşekkür ediyoruz” denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç