Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,08:31:32
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3651 0,15
EURO
34,9549 0,31
ALTIN
2.325,24 0,21
BİTCOİN
$70.305 0,72
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
12 Ekim 2021 - 16:29
12 Ekim 2021 - 16:292 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir, SAÜ’de 10 gence kurayla bisiklet hediye etti

Gençlik hareketine destek veren ve geçlerle sık sık bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, SAÜ’de Sakarya Gençlik Meclisi’nin standını ziyaret etti. Başkan Yüce, “Gençlik hareketimize her alanda desteğimiz devam edecek. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza güvenimiz sonsuz” dedi. Ayrıca Büyükşehir adına Başkan Yüce ve protokol üyelerinin yaptığı kura çekimiyle 10 gence bisiklet hediye edildi.

Büyükşehir, SAÜ’de 10 gence kurayla bisiklet hediye etti
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya’da her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye, onları dinlemeye devam ediyor. Başkan Yüce, Sakarya Üniversitesi’nde(SAÜ) bilgilendirme yapan Sakarya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin açtığı standa konuk oldu. Ziyarette SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, Sakarya Gençlik Meclisi Başkanı Rahmi Şeşen, Büyükşehir bürokratları ve gençler yer aldı.

10 gence kurayla bisiklet verildi

Başkan Yüce, burada bir araya geldiği üniversiteden ve kent genelinden gençlerle sohbet etti. Gençlerin geleceğe dair hayallerini dinleyerek, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Başkan Yüce, gençlere duyduğu güven duygusunu ifade etti. Yüce, programın sonunda, alana katılım sağlayan 10 gence Büyükşehir Belediyesi adına protokol üyeleriyle birlikte kura çekerek bisiklet hediye etti. Kazananlar, stant alanında belirlenerek isimleri okundu.

“Gençlik hareketimize desteğimiz devam edecek”

Geleceğin teminatı olan gençlere güveninin sonsuz olduğunu belirten Başkan Yüce,  “Üniversitemize ve gençlerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Gençlik Meclisi’nde gençlerle bir araya geliyoruz. Burada 10 gencimize bisiklet hediye ettik, kura çekimiyle. Üniversitemizdeki dekanlarımız ve görevlilerin her birine bisiklet hediye edeceğiz. SAÜ’de yolları ve çevreyi yeniliyoruz, yenilemeye de devam edeceğiz. Dünyanın sayılı şehirlerine nasip olan ‘Bisiklet Dostu Şehir’ unvanını aldık. Nadir şehirlerden biri olduk. Allah nasip ederse Danimarka’da resmi bir törenle unvan plaketimizi alacağız. Bir de BMX Dünya Kupası’na az kaldı, heyecanımız dorukta. Dünyadan sporcuları ağırlayacağımız bu yarışa tüm Sakarya’yı bekliyoruz. Dünyayı şehrimizde misafir edeceğiz. Gençlik hareketimize desteğimiz her alanda devam edecek. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza güvenimiz sonsuzdur.” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç