Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
29 Mart 2024|Cuma,10:50:53
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.03.2024
DOLAR
32,3669 0,15
EURO
34,9556 0,31
ALTIN
2.325,78 0,23
BİTCOİN
$69.929 0,68
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
14 Ekim 2022 - 16:25
14 Ekim 2022 - 16:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir şehrin en geniş caddesini hazırlıyor

Büyükşehir Belediyesi Erenler, Adapazarı ve Serdivan'a ulaşım için önemli bir güzergâh olan Şehit İlhan Aras Caddesi'ni şehrin en geniş caddelerinden bir tanesine dönüştürüyor.

Büyükşehir şehrin en geniş caddesini hazırlıyor
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara en kaliteli ulaşım ağını sunmak için gündüz-gece çalışıyor.

Önemli güzergâh

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (yol-bak) ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında erenler, adapazarı ve Serdivan ilçeleri arasında bağlantı niteliği taşıyan 1000 metrelik Şehit İlhan Aras Caddesi sil baştan yenileniyor.

Caddede çok geniş kapsamlı bir peyzaj çalışması başlatıldı ve altyapı tüm detayları yenilendi. İlk olarak yağmur suyu, kanalizasyon, telekom ve elektrik altyapısı hazırlandı. Sonrasında ise üst yapı düzenlemeleri yapıldı.

43 metre yol, 9 metre kaldırım

SASKİ, Park Bahçeler ile Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (yol-bak) ekiplerinin ortak çalışması sonucu 1000 metrelik güzergâh, örnek olacak bir model ile işlendi. Yol genişliği bazı noktalarda 43 metreye genişletildi, 4 buçuk metre genişliğe sahip 2 ayrı kaldırım bölümü inşa edildi.

Bu işlemlerin ardından yol-bak ekipleri bölgede dolgu ve asfalt çalışmasına başladı. Dün ve bugün caddenin önemli bir kısmı asfaltlandı. Çalışma bittiğinde gidiş ve geliş çift yön duble yol, Sakarya'nın 3 ilçesine ve merkezine kolay bir ulaşıma imkan sunacak.

Rahat bir ulaşım

Büyükşehir Belediyesi, şehrin geniş yollarından bir tanesi olacak Şehit İlhan Aras çalışmasıyla ilgili açıklamasında, "Sakarya'mızın dört bir yanında güçlü bir ulaşım ağı oluşturmak için gündüz-gece çalışıyoruz. 4 buçuk metre kaldırım genişliği, 43 metre çift yön yol genişliği ve peyzaj çalışmalarıyla örnek bir çalışma ortaya koyuldu. Caddemiz kentin tam merkezinde ilçelere ve şehir merkezine rahat bir ulaşım sunacak. Şehrimize hayırlı olsun" denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç