19 Nisan 2024|Cuma,09:33:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,5974 0,38
EURO
34,7498 0,05
ALTIN
2.498,51 0,56
BİTCOİN
$61.977 1,32
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
21 Nisan 2023 - 17:42
21 Nisan 2023 - 17:422 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir SGM’de bayram sevinci

Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) Engelsiz Hobi Kursu kursiyeri olan engelli öğrenciler, aileleri ve eğitmenler bayram sevincini hep birlikte yaşadı.

Büyükşehir SGM’de bayram sevinci
Yön Bul Akademi


Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yeni beceriler kazandırdığı Sosyal Gelişim Merkezi’nde bayram sevinci yaşandı. Kursiyerlerin yeni hobiler edinmelerini sağlayan Engelsiz Hobi Kursu’ndaki engelli öğrenciler bayrama özel şekerlik tasarımı yaptı.

Bayram şekerlikleri

Öğrenciler seramik maddesini kullanarak ortaya çıkardıkları ürünlere bayram için şeker doldurdu. Seramik hamurları el emeğiyle hazırlandı ve üzerine dantel desenler işlendi. İki gün boyunca kurutularak büyük bir özenle hazırlanan şekerlikler bayramın adeta süsü oldu.

SGM’de gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğine katılan engelsiz yürekler burada kucaklaştı, sevinçlerini hep birlikte paylaştı. Öğrenciler yaptıkları ürünleri birbirlerine hediye ederek aileleriyle ve eğitmenlerle keyifli bir vakit geçirdi.

Onların yüzündeki tebessüm bitmesin

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Bayramın tadını, sevincini hep birlikte yaşamak için SGM’de harika bir etkinlik düzenledik. Onların yüzündeki tebessümün hiçbir zaman solmaması, hayata sıkı sıkı bağlanmaları için organizasyonlarımıza ara vermiyoruz. Büyükşehir, tüm engelleri onlarla birlikte aşıyor. Engelsiz Hobi Kurslarımız aralıksız devam ediyor” denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç