20 Nisan 2024|Cumartesi,02:25:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.594 0,02
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Nisan 2023 - 15:14
24 Nisan 2023 - 15:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir Soğucak'ın su altyapısını yeniledi

Büyükşehir Belediyesi, SASKİ marifetiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında Söğütlü Soğucak Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgeye içme suyu sağlamakta yetersiz kalan 5 bin 500 metrelik hattı yeniledi.

Büyükşehir Soğucak'ın su altyapısını yeniledi
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Sakarya’nın güçlü altyapı ağını hayata geçirdiği çalışmalar ile her geçen gün daha fazla genişletiyor. Söğütlü ilçesi Soğucak Mahallesi’nde başlattığı altyapı çalışmaları ile bölgeye içme suyu sağlayan eski hattı yeniledi. Eskiyen ve kayıp – kaçaklara neden olan hat, ekiplerin aralıksız çalışmaları sayesinde kısa sürede yenilenirken aynı zamanda bölge kesintisiz içme suyu ile de buluşmuş oldu.

SASKİ Sakarya’nın suyuna sahip çıkıyor

Suyun insan hayatındaki değerinin farkında olan anlayışıyla çalışmalarını yürüten SASKİ, yürüttüğü doğru su politikaları sayesinde Sakarya’nın suyuna sahip çıkmaya devam ediyor. Yenileme çalışmaları tamamlanan ve abone bağlantılarına başlanan 5 bin 500 metre uzunluğundaki yeni hat uzun yıllar boyunca Soğucak halkına sorunsuz şekilde hizmet edecek.

Yenilenen hat Soğucak halkına hayırlı olsun

Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “ Suyun tükenebilir bir kaynak olduğunun bilincinde olarak çalışmalarımızı Sakarya’nın suyunun tükenmemesi için yürütüyoruz. Başarı ile sürdürdüğümüz projelerimiz sayesinde Sakarya’nın su geleceğini garanti altına aldık. Kırsalda yürüttüğümüz çalışmalar ile de bölgelerimizin sorunlarını çözüme kavuştururken aynı zamanda kayıp ve kaçaklara da geçit vermiyoruz. Bu kapsamda Soğucak Mahallemizi de sağlam altyapı ağımızla buluşturduk. Yenilenen hattın bölge halkına hayırlı olmasını dileriz”

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç