20 Nisan 2024|Cumartesi,00:56:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$64.310 0,99
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Nisan 2023 - 16:34
19 Nisan 2023 - 16:343 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehir toplu taşıma filosunu güçlendiriyor

Kısa süre önce toplu taşıma filosunu 18 yeni otobüsle güçlendiren Büyükşehir Belediyesi, 150 kişi taşıma kapasitesine sahip 2 yeni körüklü otobüsü de bünyesine dahil etti.

Büyükşehir toplu taşıma filosunu güçlendiriyor
Yön Bul Akademi


Yüce, “BMC yeni nesil otobüslerimiz, hem çevreciliği ile hem engelli dostu anlayışıyla, konforuyla, ergonomik bakış açısıyla ulaşımda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz” dedi. Ayrıca programda 1 greyder, 2 damperli kamyon ve 1 asfalt yama robotu ile 2 sporcu otobüsü de tanıtıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ulaşımı için toplu taşıma filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kısa süre önce 18 yeni otobüsü araç parkuruna dahil eden Büyükşehir, şimdi de körüklü 2 yeni otobüs düzenlenen törenle hizmete başladı. Demokrasi Meydanı’na getirilen araçlar vatandaşlara tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin ev sahipliği yaptığı programa AK Parti Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, muhtarlar, STK temsilcileri, oda başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

2 yeni körüklü otobüs
Programda ilk sürüşü gerçekleştiren Başkan Yüce, BMC marka yeni nesli araçların 178 metre uzunluğa sahip, 150 kişi taşıma kapasitesi olduğunu söyledi. Yüce, toplu taşıma filosunu kısa süre önce 18 yeni araçla güçlendirdiklerini de hatırlatarak, “Bugün bünyemize dâhil ettiğimiz 2 körüklü otobüs ile birlikte bu sayıyı toplamda 112’ye çıkartıyoruz. BMC yeni nesil otobüslerimiz, hem çevreciliği ile hem engelli dostu anlayışıyla, konforuyla, ergonomik bakış açısıyla ulaşımda çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz inşallah” dedi.

Araçlar çalışmalara güç katacak
Otobüslerin yanı sıra 1 greyder, 2 damperli kamyon ve 1 asfalt yama robotunu da araç filosuna kazandırdıklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya’mız için gerek ulaşım gerek alt yapı - üst yapı çalışmalarımıza devam ederken sporcularımızı da unutmuyor, onlar için de 2 sporcu otobüsünü filomuza kazandırıyoruz. Şehrimizin; yol yapım ve onarımında hız kazanacağımız, ulaşımı konforlu hale getirerek güçlü bir toplu taşıma ağına sahip olacağımız yeni araçlar Sakarya’mıza hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” diye konuştu.

Yatırımlarla şehrimize değer katıyoruz
Sakarya’nın gelişimini sürdüren, adını dünyaya duyuran bir şehir olduğunu belirten Başkan Yüce, “Sakarya Büyükşehir Belediyesinde göreve geldiğimiz günden bugüne hayatın her alanında hemşerilerimize, şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizin gelişimini, kalkınmasını, büyümesini sağlayan projelerin yanında hemşerilerimizin günlük hayatını doğrudan kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Üst yapıdan alt yapıya, sosyal hizmetlerden kültür sanata, bilişimden itfaiyeye, sağlıktan ulaşıma kadar birçok alanda çalışma gerçekleştirdik. Bu yatırımlar ile Sakarya’mızın değerini daha da artırdık” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç