25 Nisan 2024|Perşembe,21:08:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4862 0,17
EURO
34,9409 0,32
ALTIN
2.435,20 0,50
BİTCOİN
$64.611 0,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Ağustos 2020 - 14:03
14 Ağustos 2020 - 14:031 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Büyükşehirden o iddialara cevap

Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyunda yer alan randevu iddialarına ilişkin yanıt geldi. Yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliği ile örtüşmeyen randevu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Randevu talepleri kurumumuzun birimleri tarafından değerlendirilerek, ilgili kişilere dönüş sağlanmaktadır. İddia edildiği gibi tarafımıza ulaşan herhangi bir randevu talebi bulunmamaktadır” denildi.

Büyükşehirden o iddialara cevap
MARMARA GÖZ


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı haber siteleri ve sosyal medya üzerinde yer alan randevu iddialarına ilişkin yanıt geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal kimliği ile örtüşmeyen açıklamanın gerçeği yansıtmadığına yer verilen açıklamada, tüm randevu taleplerinin hızla değerlendirilerek ilgili kişilere dönüş sağlandığı ifade edildi.

Randevu talebi bulunmamaktadır

Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak kamuoyunda yer alan randevu iddialarını üzülerek takip ediyoruz. Kurumumuzdan randevu talepleri ilgili birimlerimiz tarafından değerlendirilmekte ve taleplere hızla dönüş sağlanmaktadır. Kurumsal kimliğimizle örtüşmeyen randevu iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. İddia edildiği gibi tarafımıza ulaşan herhangi bir randevu talebi bulunmamaktadır. Büyükşehir Belediyemizin kapıları tüm vatandaşlarımıza açıktır. Kamuoyunun bilgisine sunulur” denildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç