02 Mayıs 2025|Cuma,22:51:06
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 02.05.2025
DOLAR
38,5658 0,32
EURO
43,6473 0,22
ALTIN
4.005,16 0,03
BİTCOİN
$97.405 0,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
09 Haziran 2024 - 13:31
09 Haziran 2024 - 13:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Camili-Karaman Pazar Yeri faaliyete geçti

15 Temmuz Camili-Karaman Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanı, Cumartesi günü kurulan pazar ile faaliyete geçti.

Camili-Karaman Pazar Yeri faaliyete geçti
Toprak Turizm Yeni


Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve eşi Elveda Işıksu, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak bu güzel anı paylaştı.

Sosyal Belediyecilik

Başkan Mutlu Işıksu, yaptığı açıklamada, "15 Temmuz camili-karaman Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanımızın resmi açılışını da hep birlikte yapacağız. Adapazarı Belediyesi olarak sosyal projelerimize devam ediyor, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için büyük çaba gösteriyoruz. 84 mahallemizde hayata geçirdiğimiz projelerle daha yaşanabilir bir Adapazarı için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz" dedi.

Yenikent Bölgemize Hayırlı Olsun

15 Temmuz camili-karaman Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanı'nın, Yenikent bölgesine hayırlı olması dileğinde bulunan Işıksu, pazar yerinde yüzlerin güldüğünü ve vatandaşların memnuniyetinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Yeni Pazar Yerleri Çok Yakında Hizmete Giriyor

ADA Pazar Güneşler Yerleşkesi ve Korucuk Kapalı Pazar Yerlerinin noter huzurunda yapılan kura çekimlerinin ardından çok yakında faaliyete geçeceğini duyuran Işıksu, Yenigün-Tepekum Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanı'nın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini ve 50-60 gün içinde neticelendireceklerini açıkladı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç