19 Nisan 2024|Cuma,05:02:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.04.2024
DOLAR
32,6125 0,42
EURO
34,7287 0,01
ALTIN
2.521,47 1,49
BİTCOİN
$61.201 0,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
14 Ekim 2021 - 22:17
14 Ekim 2021 - 22:173 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Çocuklarını bırakıp kaçan Hatice'yi Esra Erol buldu

Sakarya'da iki çocuğunu bırakarak evden ayrılan 33 yaşındaki Hatice Süt, Esra Erol'un programında annesiyle yüzleşti. Annesi kızına dön çağrısı yaparken kızı canlı yayında 'tamam' cevabını verdi.

Çocuklarını bırakıp kaçan Hatice'yi Esra Erol buldu
Yön Bul Akademi


sakarya'da yaşayan Hatice Süt, 2 Ekim sabahı çocuklarını bırakıp evi terk etmiş.

 Daha öncede evi terk edip dönen ve kocasından ayrılmak istediği belirtilen Hatice Süt'ün annesi, dn esra erol'un programına katılarak kızının Tik Tok'ta tanıştığı bir kişiye kaçtığını iddia etmişti.

esra erol, Hatice Süt'e ulaşarak annesi ile canlı yayında yüzleştirdi.

Annesi canlı yayında kızı Hatice'ye; "İki çocuğu bırakıp nereye gittin? Biz sana ne yaptık da gittin yavrum?" diye sordu.

Hatice Süt ise annesine; "Anne baştan beri size söyledim. Yaşadıklarımı. Polisler olmasaydı belki neler olacaktı?Ailem çocuklarım için kocamla aramı düzeltmek için aramı yapmaya çalışıyorlardı. 11 senedir neler çektiğimi kimse bilmiyor. O gün benim üzerime yürüdü. Hakaret etti. İlk gittiğimde çocuğumun birini aldım. Düzenimi kurup diğerini de alacaktım. Bana 'çocuğu getir ne yapıyorsan yap' dendi. Çocuğumu geri götürdüm. Annemin evine gittim. Onlarda 'okul var' diye eşimin evine götürmek istediler. 'Gitmek istemiyorum' dedim. 'O zaman gitme' dediler. 'Okul var' diye sırf o eve gitmek zorunda kaldım. Ben boşanmak istediğimi söyledim.  Çocuklar için katlandım. Bir insanın da bir yere kadar sabrı var. Dün gösterdiğiniz kişi ilk gittiğimde bana yardım etti. Görümcülerim beni istemediler. O kadar peşime erkek taktılar rezil etmek için. Eşimin eniştesi evimi bastı. İşten eve geldim birisi önümü kesti. Ayrı ev tutmak istedim. Ailem destek olsa boşanırım" diye cevap verdi.

Annesi Hatice'ye; "Kendin sevdin kaçtın. Biz seni zorla mı verdik?  Senin gideceğin yer annenin, babanın evi. Dön yavrum. Çocuklar anne diye bağırıyor. Bunlara nasıl kıydın, bıraktım. Birisinin gözü görmüyor. Dönüyorsun, ev tutuyorsun çocuklarını yanına alıyorsun. Çocukların için gel ev tut. Sana esra erol'da yardımcı olacak" dedi.

Canlı yayının sonunda annesi Hatice'ye dönecekmisin? diye sordu. Hatice ise 'tamam' yanıtını verdi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç